Apix / 05.08.2015

Ahkio Consulting Oy

Ahkio Consulting Oy on avoimeen lähdekoodin perustuvan Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmän erikoisosaaja. Toiminnanohjauksesta meillä on yli 50 vuoden kokemus.

Avoimien teknologioiden huippuosaamisen lisäksi Ahkio Consulting Oy:llä on vankka kokemus useiden toimialojen liiketoimintaprosesseista ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Apix verkkolaskut kuuluu vahvasti Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmän arkeen. Verkkolaskujen lähetys ei vaadi juuri mitään toimenpiteitä sen jälkeen kun Pupesoftin ja Apixin välinen yhteys on avattu, ja yhteyden avaamisessakaan ei mene kuin joitakin minuutteja. Pupesoftissa tapahtuva tilauksen laskutus lähettää laskun verkkolaskuna Apixille ja sieltä loppuasiakkaalle niin helposti, että aikaa säästyy liiketoiminnan muuhun pyörittämiseen.

Verkkolaskun vastaanotto menee yhtä jouhevasti. Laskut ilmestyvät automaattisesti laskun hyväksyntään oikeille ihmisille ja tiedot tiliöinteineen valmiiksi täytettynä. Jos lasku tulee tuntemattomalta toimittajalta, tulee siitä ilmoitus. Toimittajan voi helposti tämän perusteella perustaa, jonka jälkeen lasku voidaan automaattikäsitellä ja jatkaa hyväksynnällä.

Pois ovat ne ajat kun laskuja tulosteltiin ja postiteltiin, hukattiin tai lähetettiin väärään osoitteeseen. Pois ovat ne ajat kun toimittaja kehotteli maksamaan laskun, vaikka et ollut saanutkaan sitä vielä postitse, tai sitä ei oltu vielä viety käsin järjestelmään.

Apix yhdessä Pupesoftin kanssa tekee laskuttamisesta helppoa ja varmaa.

YHTEYSTIEDOT

Ahkio Consulting Oy

Puhelin: +358 50 4764494
Sähköposti: info@ahkio.com

www.ahkio.com

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.