Apix / 13.03.2017

Apix kokonaan avainhenkilöiden omistukseen

Apix logo

Visma luopui omistusosuudestaan Apix Messaging Oy:ssä. Yhtiö on osakekaupan myötä siten kokonaan sen johdon ja avainhenkilöiden omistuksessa. Apixin omistajia ovat yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mika Hällström, toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg sekä kolme muuta yrityksen avainhenkilöä.

Apix on perustettu vuonna 2010. Yritys on erikoistunut yritysten välillä tapahtuvien bisnestapahtumien digitalisointiin. Apix välittää verkkolaskuja ja sähköisiä tilauksia ja tilausvahvistuksia yritysten järjestelmien välillä.

Apixin avainhenkilöillä on laaja-alainen ja pitkä kokemus yritysten väliseen kaupankäyntiin liittyvien bisnesdokumenttien digitaalisesta välityksestä. Mika Hällström ja Veli-Matti Sahlberg keksivät vuonna 1998 muutaman muun innovaattorin kanssa kehittyneen toteutuksen yritysten välisestä verkkolaskusta. He ovat olleet keskeisiä toimijoita, kun suomalaista älykkääseen pilvipalveluun perustuvaa verkkolaskutuksen mallia on kehitetty.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.