Apix / 20.06.2018

APIX Laskumappi kertoo luottotiedot

APIX Laskumappiin on tullut uusia ominaisuuksia. Palvelun käyttäjät voivat jatkossa helposti tarkastaa liikekumppaniensa mahdolliset maksuviiveet ja -häiriöt. Lisäksi laskujen laadintaa on parannettu muun muassa siten, että laskun vastaanottajan osoitetiedot ja verkkolaskuosoite esitäytetään Y-tunnuksen perusteella.

APIX Laskumappiin on liitetty Lindorff Oy:n luottotietopalvelut.

Laskumapin käyttäjät saavat veloituksetta tietoonsa liikekumppaniensa maksuviiveet tai -häiriöt. Yksinkertaisuudessaan palvelu toimii siten, että lähetettyjä tai vastaanotettuja laskuja selatessa jokaisen laskun yhteydessä on vihreä tai oranssi pallo. Oranssi pallo on merkki siitä, että Lindorffin tietojen mukaan kyseisellä yrityksellä on viimeisen 6 kuukauden aikana ollut avoimia maksuviiveitä.

Halutessaan APIX Laskumapissa voi helposti ostaa tarkemman Lindorffin luottotietoraportin klikkaamalla laskun yhteydessä olevaa palloa. Raportti sisältää yrityksen maksuviive-, maksuhäiriö- ja osoitetiedot.

Laskujen laadinnasta entistä helpompaa

Laskujen laadintaa on tehty APIX Laskumapissa entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Laskun vastaanottajan osoitetiedot ja verkkolaskuosoite esitäytetään esimerkiksi vastaanottajan Y-tunnuksen perusteella. Laskuun voidaan täyttää myös useampia laskun tietokenttiä.

Käy tutustumassa

Käy tutustumassa uusiin ominaisuuksiin omilla APIX-tunnuksillasi. Mikäli käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on hukassa, voit pyytää ne osoitteesta servicedesk@apix.fi.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.