Apix / 28.02.2016

Apixille tytäryhtiö Ruotsiin

Apix Messaging Oy on perustanut verkkolaskujen välittämiseen erikoistuneen tytäryhtiön Ruotsiin. Göteborgissa toimivan yhtiön Apix360 AB:n liiketoimintamalli perustuu kiinteään yhteistyöhön pohjoismaisilla markkinoilla toimivien taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisuja tarjoavien ohjelmistotalojen kanssa.

Apixin tavoitteena on saada uusia markkinoita automaattisuuteen perustuville verkkolaskutuksen ratkaisuille siten, että palvelu liitetään luontevaksi osaksi asiakkaan käytössä olevaan taloushallinnon järjestelmään. Apix selvittää missä muodossa vastaanottaja laskunsa haluaa ja välittää laskut virheettömästi halutussa muodossa.

Yrityksille huomattavat kustannussäästöt verkkolaskuista

”Asiakkaidemme ei tarvitse itse selvitellä laskutusosoitteita. Hyödynnämme omia mittavia laskutustietokantoja ja välitämme laskut verkkolaskuina aina kun se on mahdollista. Tämän ansiosta verkkolaskujen määrä kasvaa kuin itsestään ja laskutukseen liittyvät kustannukset alenevat. Välittämistämme laskuista jo 86 prosenttia on verkkolaskuja. Keskimääräinen verkkolaskujen osuus asiakkaillamme on 75 prosenttia”, toteaa Apix Messaging Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg.

Apixilla uskotaan vahvasti, että helppokäyttöisille verkkolaskujen välittämiseen liittyville palveluille on Ruotsissa paljon kysyntää. Ruotsissa yritysten välisestä laskuliikenteestä vasta alle 30 prosenttia kulkee verkkolaskuina. Suomessa vastaava luku on yli 60 prosenttia.

Vastaanotto ruotsalaisten järjestelmätoimittajien keskuudessa on lähtenyt lupaavasti liikkeelle. Neuvotteluja Apixin palvelujen liittämisestä ohjelmistoon käydään parhaillaan useiden yritysten kanssa. Ensimmäiset toteutukset ovat asiakkaiden käytössä jo kuluvan kevään aikana.

Lisätietoja:

www.apix360.se

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.