Apix / 07.04.2014

Apixin palvelut Directon ERP-järjestelmään

Apix logo

Apix Messaging Oy:n verkkolaskutuksen palvelut sekä tilaus- ja toimitusketjujen hallintaan tarkoitetut EDI-yhteydet on liitetty Directon web-pohjaiseen toiminnanohjausjärjestelmään.

”Apix ei suoranaisesti näy asiakkaillemme lainkaan, sillä palvelut on saumattomasti integroitu ERP-järjestelmäämme. Laskut voidaan lähettää järjestelmästä ja saapuvat verkkolaskut puolestaan vastaanottaa sinne suoraan. EDI-sanomat kulkevat automaattisesti taustalla”, kertoo Directon myyntijohtaja Samuli Kivistö.

Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa Netrauta on ensimmäisiä asiakkaita, joka on hyödyntänyt Directon järjestelmään liitettyjä Apixin palveluja. Netrauta vastaanottaa verkkolaskut suoraan käytössä olevaan ohjelmistoon ja hoitaa sitä kautta tilauksensa tavarantoimittajille.

Netrauta on ollut verkkolaskujen vastaanoton ja EDI-yhteyksien toteutukseen tyytyväinen, sillä kaikki on toiminut taustalla kuten pitää, suorastaan näkymättömästi.

”Saimme palvelut käyttöömme vaivatta, sillä Directo huolehti Apixin kanssa EDI-liittymien toteutuksesta”, toteaa toimitusjohtaja Joni Meltoranta Netraudasta.

Netrauta vastaanottaa kuukausittain yli 1 000 verkkolaskua. EDI-sanomia puolestaan liikkuu yli 100 kappaletta ja määrä on voimakkaassa kasvussa.

Lähes kaikki Directon käyttäjät Suomessa hyödyntävät vaivatonta verkkolaskua. Osa myös käyttää järjestelmään saumattomasti integroitua Apixin tuottamaa myyntilaskujen tulostuspalvelua.

Directo on toimittanut web-pohjaisia IT-ohjelmistoja jo vuodesta 2000. Directon ERP-järjestelmää käyttää yli 1 000 yritystä ja päivittäisiä käyttäjiä on yli 10 000.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.