Apix / 08.08.2014

Apixin palvelut helppo liittää yrityskohtaiseen ohjelmistoon

Deston Oy on toimittaja, joka ohjelmoi ja ylläpitää vaativia yrityskohtaisia ohjelmistoja. Asiakkaan tarpeisiin räätälöity taloushallinnon ratkaisu on toteutettu muun muassa Avisor Accounting Oy:lle.

”Tähän laskutussovellukseen tarvitsimme kumppania, jonka kautta aineisto voidaan lähettää sähköisesti joko verkkolaskuina tai tulostuspalveluun”, kertoo Destonin toimitusjohtaja Marko Lahtinen.

Lahtisen mukaan Apixin ratkaisu vaikutti heti ensi tutustumalla yksinkertaiselta ja helpolta käyttää. Kun myös hinta oli kohdallaan, oli Apixin palvelut helppo valita.

Vaikeaa ei ollut myöskään Destonin toteuttaman ohjelmiston ja Apixin palveluiden välinen integraatio.

”Ohjelmistorajapinta on äärimmäisen helppo. Lisäksi Apixin dokumentaatio on erinomainen esimerkkeineen. Kysymyksiimme saimme todella nopeasti vastaukset Apixin asiakaspalvelusta. Kaiken kaikkiaan palvelun liittäminen ohjelmistoomme meni niin hyvin kuin vain voi mennä ilman mitään ongelmia ja vain muutamassa päivässä”, Lahtinen kertoo tyytyväisenä.

Avisor Accountingille Apixin toiminta ei näy muuten kuin että laskut lähtevät järjestelmästä yhdellä napin painalluksella eteenpäin.

“Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että järjestelmä toimii niin simppelisti ja varmasti. Lähiaikoina on tarkoitus ottaa käyttöön myös verkkolaskujen vastaanotto.”

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.