Apix / 12.09.2011

Apixin palvelut Tietosuunnan Laskutusohjelmistoihin

Apix logo

Apix Lähetä ja Vastaanota -palvelut liitetään Tietosuunta Oy:n laskutusohjelmistoihin. Palvelut toimivat Tietosuunnan Windows-pohjaisilla taloushallinnon ohjelmistoilla sekä selainpohjaisessa A-laskutus.fi-palvelussa. Palveluiden käyttöönotto on helppoa ja se tapahtuu suoraan ohjelmistosta.

Ohjelmistointegraation myötä Tietosuunnan ohjelmistojen käyttäjät voivat yhtä nappia painamalla niin lähettää kuin vastaanottaa laskuja. Palvelusta vastaa Apix Messaging Oy.

Apix Lähetä -palvelussa laskut lähetetään vastaanottajille näiden haluamalla tavalla joko sähköisesti tai paperilla. Apix Vastaanota -palvelussa käyttäjät saavat ostolaskunsa sähköisesti suoraan ohjelmistoonsa käsiteltäviksi.

Tietosuunnan toimitusjohtaja Seppo Tossavainen kertoo yrityksen jo jonkin aikaa etsineen palvelua, jonka avulla verkkolaskujen lähetys saadaan järkevästi hoidettua.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kunnollisen, helppokäyttöisen ja edullisen verkkolaskujärjestelmän. Apixin ratkaisu vakuutti meidät ja sen avulla asiakasyrityksemme välttyvät jatkossa myös paperilaskujen tulostamisesta ja postittamisesta itse.”

Tossavainen uskoo, että Apixin palvelut parantavat Tietosuunnan laskutusohjelmien käytettävyyttä huomattavasti.

Tietosuunta on vuonna 1989 perustettu yritys, jonka liikeideana on edullisten, teknisesti korkealaatuisten ja helppokäyttöisten taloushallinnon ohjelmien valmistus. Ohjelmistoja käyttää yli 3 000 pk-yritystä kaikilta toimialoilta.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.