Apix / 05.08.2015

Finance Link

Yritykset voivat muuttaa laskut rahaksi täysin sähköisesti

Kasvuhaluiset pk-sektorin yritykset ovat vailla käyttöpääomarahoitusta, mutta perinteisten rahoittajatahojen vakuusvaatimukset ovat usein liian kireät. Tämä on johtanut siihen, että jopa neljänneksellä kasvuhaluisista yrityksistä on maksuvaikeuksia.

Finance Link Oy tarjoaa Apixin verkkolaskuasiakkaille mahdollisuuden myydä laskut ja saada rahat kassaan napin painalluksella.

“Apixin sanomanvälitykseen liittyvät palvelut perustuvat täydelliseen automaatioon ja vakiointiin”, toteaa Apixin toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg.

“Tämän johdosta on luonnollista, että tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa laskut rahaksi täysin sähköisesti.”

Käytännössä laskunmyyntiprosessi etenee siten, että Apixin verkkolaskuasiakas allekirjoittaa rahoitussopimuksen sähköisen allekirjoituspalvelun kautta. Finance Link kuittaa palvelun kautta hyväksyykö laskun rahoitukseen ja tilaajaosapuolelle välittyy laskutuslupapyyntö. Parhaimmillaan rahat ovat tilillä saman päivän aikana.

“Valitsimme Apixin yhteistyökumppaniksi, jotta voimme tarjota helpon tavan muuttaa laskut rahaksi nopeasti ja järkevästi”, kertoo Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström.

“Finance Link haluaa toimia tiennäyttäjänä rahoitusalan kehittämisessä.”

YHTEYSTIEDOT

Finance Link Oy
Mannerheiminaukio 1 B
00100 Helsinki

Puhelin: (09) 774 4740
Sähköposti: info@financelink.fi

www.financelink.fi

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.