Apix / 05.08.2015

Lemonsoft

Apix logo

Apixin pk-yrityksille suunnattu laskujen automaattinen Apix Lähetä -palvelu on integroitu liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen tarkoitettuun Lemonsoft-ohjelmistoon.

Apixin palvelu mahdollistaa sen, että Lemonsoft-ohjelmiston käyttäjät voivat lähettää laskut suoraan järjestelmästä omille asiakkailleen vain nappia painamalla. Apix vastaa siitä, että vastaanottajat saavat laskunsa valintansa mukaan joko sähköisesti tai paperilla.

Apixin palvelun käyttäjäksi Lemonsoftin asiakkaat voivat rekisteröityä joko suoraan Lemonsoft-ohjelmistossa tai Apixin Rekisteröinti-sivulla.

Lemonsoft Oy on kotimainen ohjelmistotalo, jonka päätuotteena on Lemonsoft-yritysohjelmistot. Lemonsoft-yritysohjelmistot on toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu. Ohjelmisto on toimialariippumaton, mutta tuotteen ominaisuudet vastaavat erittäin hyvin tiettyjen toimialojen tarpeisiin.

Asiakkaina on mm. tilitoimistoja, tuotannollisia yrityksiä, huoltoliikkeitä, projektiyrityksiä, urakointiliikkeitä, tukkuja ja palveluyrityksiä.

YHTEYSTIEDOT

Lemonsoft Oy
PL 1000
65301 Vaasa

Puhelin: 010 328 1040
Sähköposti: info@lemonsoft.fi

www.lemonsoft.fi

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.