Apix / 15.05.2017

Unit4 ja Apix aloittavat yhteistyön

Saumaton integraatio mahdollistaa verkkolaskutuksen suoraan Unit4 Business World On! –toiminnanohjausjärjestelmästä

Nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö Unit4 tarjoaa liiketoiminnan ohjausjärjestelmiä erityisesti palveluyrityksille, joiden toiminta perustuu ihmisten osaamiseen ja asiantuntemukseen. Globaalisti toimivan yhtiön suomalainen tytäryhtiö Unit4 Oy on juuri aloittanut yhteistyön kotimaisen Apix Messaging Oy:n kanssa lisäämällä ohjelmistoihinsa yhteyden helppokäyttöisiin Apixin verkkolaskuratkaisuihin.

Apixin verkkolaskutuksen palvelut on integroitu palveluliiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen tarkoitettuun Unit4 Business World On! -toiminnanohjausjärjestelmään. Apixin palvelu mahdollistaa sen, että Unit4:n asiakkaat voivat lähettää laskunsa suoraan Business World On! -järjestelmästä omille asiakkailleen vain nappia painamalla. Apix selvittää, missä muodossa vastaanottaja laskunsa haluaa ja välittää laskut virheettömästi joko verkkolaskuna tai kirjeitse. Automaattisesti kasvava verkkolaskujen osuus takaa palvelun käyttäjille jatkuvat kustannussäästöt.

Lisätietoja:

Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö, Unit4 Oy
riikka.saarinen@unit4.com
Puh: 040 513 2130

Jarmo Paananen, myyntijohtaja, Apix Messaging Oy
jarmo.paananen@apix.fi
Puh: 045 140 5545

Unit4 tarjoaa käyttäjien ehdoilla kehitettyjä toimialakohtaisia ERP-ratkaisuja, ohjelmistoja ja yrityssovelluksia, jotka auttavat ihmisiä tekemään työnsä paremmin ja sujuvammin. Unit4:n ohjelmistoja käyttävät tuhannet palvelualan yritykset, asiantuntijaorganisaatiot, kiinteistöalan toimijat, julkishallinnon organisaatiot, rahoitusalan yhtiöt, voittoa tavoittelemattomat yhdistykset, oppilaitokset ja tukkukauppiaat. Globaalisti toimivan yhtiön liikevaihto on runsaat 500 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on yli 4 000 henkilöä. Lisätietoja: http://www.unit4.com/fi/lisatietoa-meista/yrityksemme

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.