Apix / 12.12.2016

Veli-Matti Sahlbergista verkkolaskufoorumin operaattoriryhmän puheenjohtaja

Apix logo

Apixin toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg on valittu Verkkolaskufoorumin operaattoriryhmän puheenjohtajaksi ja ohjausryhmän jäseneksi 1.1.2017 alkaen. Verkkolaskufoorumi on verkkolaskutuksessa toimivien pankkien, verkkolaskuoperaattoreiden, ohjelmistotalojen ja verkkolaskun käyttäjäorganisaatioiden yhteenliittymä.

Veli-Matti Sahlberg pitää tärkeimpänä tehtävänään puheenjohtajuuden alkaessa viedä vauhdilla eteenpäin yhteisen verkkolaskuosoitteiston kehittämistä. Kyseessä on kansallinen palvelu, joka tarjoaa tietoa verkkolaskuja lähettävistä ja vastaanottavista yrityksistä. Osoitteistoa on ylläpitänyt TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

”Verkkolaskuosoitteiston ylläpitoon haetaan uusi alusta ja sen käytettävyyttä parannetaan. Tavoitteena on saada entistä ehompi ja käyttäjäystävällisempi osoitteisto, jossa verkkolaskujen käyttäjät voivat itse hallinnoida omaa verkkolaskuosoitettaan”, Sahlberg korostaa.

Verkkolaskufoorumi edistää verkkolaskun käyttöönottoa ja käyttöä Suomessa. Sen tehtävänä on helpottaa verkkolaskutuksen kehittäjien, ohjelmistotoimittajien, asiantuntijoiden ja käyttäjien yhteistyötä.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.