Apix / 31.03.2020

Verkkopostimerkkien osto siirtyy APIX Laskumappiin

Laskumappi verkkokauppa

Apixin palvelujen käytöstä voi maksaa etukäteen ostamalla verkkopostimerkkejä Apixin verkkokaupasta. Nyt verkkopostimerkit voi ostaa kätevästi myös APIX Laskumapissa. Vanha verkkokauppa poistuu vähitellen käytöstä.

Apixin palveluiden hallinta ja käyttö yhteen paikkaan

Apixin pitkään käytössä ollut verkkokauppa (webshop.apix.fi) on teknisesti vanhentunut, joten sen rinnalle on rakennettu uusi verkkokauppa. Samalla verkkokauppa on tuotu osaksi APIX Laskumappia, johon jatkuvasti kehitetään muitakin Apixin asiakkaille hyödyllisiä ominaisuuksia.

Vanha verkkokauppa tulee jatkossa ohjaamaan kävijät uuteen osoitteeseen.

Vanha verkkokauppa

APIX Laskumapissa verkkokaupan lisäksi muutakin

Uudessa verkkokaupassa on samat toiminnallisuudet kuin vanhassa verkkokaupassa. APIX Laskumappiin myös kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin vanhaan verkkokauppaan.

APIX Laskumapissa on näkymä Apixin kautta lähetettyihin ja vastaanotettuihin laskuihin. Näkymästä saa helposti ja nopeasti myös yleiskuvan liikekumppanien luottotilanteesta. Palvelusta voi tilata tarkemman luottotietoraportin.

Laskumapin ”Työkalut” -osiossa yritys voi esimerkiksi hallinnoida käytössään olevia palveluita tai muokata yhteystietojaan.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.