Apix / 30.08.2022

Apix ja Kivra auttavat yhdessä kuluttajia ja yrityksiä sujuvoittamaan ja kokoamaan pirstaloitunutta asiointia

Kivra ja Apix

Verkkolaskutuksen ja digitaalisen sanomanvälityksen edelläkävijä Apix ja digipostipalvelu Kivra haluavat yhdessä sujuvoittaa kuluttajien digitaalista taloudenhallintaa. 

Kivran käyttäjät voivat vastaanottaa digipostia kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä, jotka käyttävät Apixia verkkolaskuoperaattorinaan. Kivra on ollut laskujen toimituskanavana automaattisesti käytössä kaikilla Apixin asiakkailla vuoden ajan ja palvelu on otettu hyvin vastaan sekä kuluttajien että lähettävien yritysten puolesta.

Turvallisesta digipostista hyötyvät sekä lähettäjät että vastaanottajat

Kuluttaja-asiakkaat ovat sitä tyytyväisempiä, mitä enemmän saavat sisältöä Kivraansa, pystyen näin keskittämään talouden- ja dokumenttienhallintaa yhteen sovellukseen, yhden kirjautumisen taakse useiden eri kanavien sijasta. Lähettävät yritykset hyötyvät Kivrasta nopean ja varman laskujen perillemenon sekä maksunopeuden kautta. Kivraan toimitetut dokumentit myös luetaan pian niiden saapumisen jälkeen.

Kivran ja Apixin tavoitteena on rakentaa turvallista, saavutettavaa ja vastuullista digiposti-infrastruktuuria Suomeen. Digitaaliset palvelukanavat ovat ajansaatossa pirstaloituneet hyvin monikanavaisiksi ja kuluttajien arjenhallinta on monimutkaistunut. Yhteistyö helpottaa kuluttajien oman ja lähipiirin talouden- ja arjenhallintaa, kun yhä useampi dokumentti voidaan vastaanottaa ja tallentaa digitaalisesti yhteen tietoturvalliseen palveluun. 

Käyttöönotto lähettäjäyrityksillä mahdollista heti – ei vaadi teknisiä integraatioita

Apixin palveluita käyttävien yritysten ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä palvelun aktivoimiseksi. Palvelu on heti käytössä ilman teknistä integraatiota. Palvelun käyttöönotto ja käyttäminen on tehty myös kuluttajalle helpoksi. Kun kuluttaja on rekisteröitynyt Kivra-palveluun, saa hän sinne jatkossa automaattisesti kaikkien Kivraa käyttävien yritysten dokumentit digipostina, erillisiä yrityskohtaisia aktivointeja ei tarvita.

Kivra-palvelun käyttö ja käyttöönotto on kuluttajille maksutonta. Jokainen palvelun kautta toimitettu digiposti pienentää yrityksen ja palvelua käyttävän kuluttajan hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi ja luotettavammaksi vahvistaen asiakkaan suhdetta lähettävän yrityksen kanssa.

Tällä hetkellä Apixin kautta digipostina Kivraan voidaan toimittaa laskuja, mutta myöhemmin tämän vuoden aikana myös palkkakuitit tulevat toimitettavien dokumenttien piiriin. 

Kerro asiakkaillesi mahdollisuudesta vastaanottaa postit ilmaisella digipostipalvelu Kivralla ja teet hyvän teon ympäristölle ja olet mukana edistämässä toimivaa digipostia Suomeen. 

Lue lisää digipostin lähettämisestä Kivralla.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko Apixin palveluista? Pyydä tarjous ja olemme sinuun yhteydessä!

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.