Verkkolaskujen lähetys
EtusivuLaskutusVerkkolaskujen lähetys

Aloita verkkolaskujen lähettäminen helposti

Lähetä verkkolaskut ja jätä loput meidän huoleksemme. Varmistamme, että laskusi menevät perille.

 • yli 200 integraatiota
 • yli 100 000 yritystä käyttäjänä
 • ei kuukausimaksua

Verkkolaskujen lähettäminen kunkin asiakkaasi toivomalla tavalla

Apix on verkkolaskuoperaattori, joka toimittaa laskusi perille asiakkaallesi sopivalla tavalla. Me huolehdimme, että laskusi saapuu varmasti perille. Tuemme verkkolaskujen lisäksi useita eri toimitustapoja.

Lähetä verkkolaskut yrityksille

Lähetä laskut kustannustehokkaasti ja automaattisesti verkkolaskuina. Verkkolasku lähetetään suoraan verkkolaskutusta tukevaan taloushallintojärjestelmään.

Lähetä laskut kuluttajille

Apixin ”avaimet käteen” -mallilla voit aloittaa helposti laskutuksen kuluttajille verkkopankkiin. Laskut voidaan toimittaa kuluttajille myös muihin sähköisiin palveluihin, kuten Kivraan tai OmaPostiin. Lisäksi laskut voidaan toimittaa kuluttajille postitse kirjeenä tai sähköpostitse.

PDF-muotoisten laskujen toimitus sähköpostitse

Toimitus sähköpostitse vaatii, että laskun tiedoista löytyy asiakkaallesi sähköpostiosoite. Myös sähköpostitse lähetetyt laskut tallettuvat Apixin laskuarkistoon.

Voit valita käyttöösi myös kaksivaiheisen lähetyksen. Tällöin asiakkaasi saa ensin sähköpostissa vain linkin saapuneeseen laskuun. Jos laskua ei noudeta määräajassa, se toimitetaan postitse kirjeenä.

Liitteiden lähettäminen

Laskujen yhteydessä voidaan toimittaa erilaisia liitteitä, kuten alihankkijoiden laskuja tai työvuorolistoja. Liitteet voidaan toimittaa kaikille verkkolaskujen saajille riippumatta käytetystä ohjelmistosta tai operaattorista.

Jos vastaanottajan järjestelmä ei tue liitteitä, ne ovat saatavilla linkin kautta. Laskuttajat, joiden ohjelmisto ei tue liitteitä, voivat tallentaa ne Apixin tietovarastoon laskulle linkattavaksi. Paperilaskuissa PDF-liitteet lisätään laskun lisäsivuiksi.

Vaivatonta verkkolaskutusta

Hyödyt yrityksellesi

 • lähetät helposti laskuja sekä yrityksille että kuluttajille
 • laskusi toimitetaan automaattisesti vastaanottajan toivomalla tavalla
 • laskusi ulkoasu ei muutu matkalla
 • voit lisätä laskullesi myös liitteitä

Verkkolaskujen lähettäminen ilman turhia kuluja

Apixilla ei ole kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain lähetetyistä tai vastaanotetuista laskuista. Katso hinnasto tästä.

Hinnat Laskumapin käyttäjille

Pieniin laskumääriin tarjoamme verkkolaskutuksen edullisesti käyttöön, ilman kuukausimaksua verkkopostimerkkien kautta. Laskumapin hinnat:

 • Verkkolaskun lähettäminen alk. 0,55 € / kk
 • Verkkolaskun vastaanotto alk. 0,28 € / kk

Hinnat integroituihin ohjelmistoihin

Apix on integroitavissa eri taloushallinto-toiminnanohjaus- ja laskutusohjelmistoihin.

Hinnat riippuvat mm. käytettävästä ohjelmistosta, transaktioiden määrästä, käytettävistä Apixin palveluista sekä mahdollisesti tarvittavista räätälöintiprojekteista ja integraatioista.

Miksi kannattaa valita Apix verkkolaskujen lähettämiseen?

 • Vältyt verkkolaskuosoitteiden etsimiseltä

  Etsimme puolestasi laskun vastaanottajan ajantasaista verkkolaskuosoitetta julkisista sekä Apixin omista verkkolaskuosoiterekistereistä. Jos emme löydä verkkolaskuosoitetta, toimitamme laskun kirjeenä perille. Kerran lähetetty lasku ei enää palaudu sinulle takaisin vanhan tai puutteellisen verkkolaskuosoitteen takia.

 • Asiakkaasi näkee saman laskun, minkä lähetit

  Kun lähetät laskut Apixin kautta, asiakkaasi näkemä lasku on tismalleen saman näköinen kuin lähettämäsi lasku – myös niillä asiakkaillasi, jotka vastaanottavat laskut pankin kautta. Selkeä laskun PDF-kuva on tärkeä laskun tarkistajalle ja hyväksyjälle. Jos siis laskutusohjelmistosi ei tuota laskulle PDF-kuvaa, luomme sen puolestasi.

 • Voit lisätä laskun mukaan liitteitä

  Laskun mukana voit lähettää myös muita tarvittavia dokumentteja, kuten alihankkijoiden laskuja, työvuorolistoja tai asiakastiedotteita. Verkkolaskun tai sähköpostitse lähetetyn laskun liitteistä et saa myöskään lisäkuluja.

 • Näet, onko lähettämäsi lasku vastaanotettu

  Voit seurata laskuliikennettäsi Apix Laskumapissa ja esimerkiksi tarkistaa, onko asiakkaasi verkkolaskuoperaattori kuitannut lähettämäsi verkkolaskun vastaanotetuksi.

 • Pysyt selvillä ajantasaisesta luottotilanteesta

  Apix Laskumapista näet yhdellä silmäyksellä liikekumppaniesi mahdolliset maksuviiveet tai -häiriöt. Voit myös helposti tilata tarkemman raportin suoraan palvelusta.

  Yksinkertaisuudessaan palvelu toimii siten, että lähetettyjä tai vastaanotettuja laskuja selatessa jokaisen laskun yhteydessä on vihreä tai oranssi pallo. Oranssi pallo on merkki siitä, että Lindorffin tietojen mukaan kyseisellä yrityksellä on viimeisen 6 kuukauden aikana ollut avoimia maksuviiveitä.

  Halutessaan Apix Laskumapissa voi helposti ostaa tarkemman Lindorff Oy:n luottotietoraportin klikkaamalla laskun yhteydessä olevaa palloa. Raportti sisältää yrityksen maksuviive-, maksuhäiriö- ja osoitetiedot.

 • Lähetät helposti muutakin postituspalvelun kautta

  Apixin tulostus- ja postituspalvelun kautta voit lähettää helposti myös nidottuja vihkoja tai arkkinippuja, kuten yhtiökokousten esityslistat ja pöytäkirjat.

Ota verkkolaskujen lähetys käyttöön

Valitse mikä kuvaa yrityksesi nykytilannetta parhaiten.

Tarvitsemme ohjelmiston laskuttamiseen

Aloita laskujen lähetys ja vastaanotto Apixin kautta.

Meillä on jo ohjelmisto laskuttamiseen

Ota yhteyttä, niin toteutamme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Pohdimme kumppanuutta tai integraatiota

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.