Paperilaskujen lähetys
EtusivuLaskutusPaperilaskujen lähetys

Paperilaskujen lähetys on vaivatonta

Lähetä laskut käyttämästäsi laskutusohjelmasta paperilaskuna, mikäli vastaanottaja sitä toivoo. Paperilasku on suosittu ja turvallinen laskutuskanava.

  • ei kuukausimaksuja
  • lähetä laskun mukana myös liitteitä

Paperilasku on suosittu maksutapa

Paperilasku on perinteinen maksutapa ja moni haluaa mielellään saada paperilaskun postitse. Kuuluuko osa asiakkaistasi tähän ryhmään? Toimitamme laskusi yrityksille ja kuluttajille automaattisesti perille vastaanottajan haluamassa muodossa – verkkolaskuna, digipostina tai kirjepostina. Lähetä kaikki laskut käyttämästäsi laskutusohjelmasta ja me toimitamme ne perille.

Tulostamme, kuoritamme ja postitamme paperilaskut Suomeen ja ulkomaille. Laskut voidaan toimittaa myös sähköpostitse, jolloin asiakkaasi saa PDF-muotoisen laskun sähköpostin liitteenä. Halutessasi voit ottaa käyttöösi myös kaksivaiheisen lähetyksen, jolloin asiakkaasi saa ensin sähköpostissa vain linkin saapuneeseen laskuun. Jos laskua ei noudeta määräajassa, se toimitetaan postitse kirjeenä.

Voit helposti lisätä laskullesi myös liitteitä. Kirjeenä toimitettavissa laskuissa PDF-muotoiset liitteet lisätään paperilaskun lisäsivuiksi. Tulostamme lisäsivut värillisinä, joten esimerkiksi esitteen lisääminen laskun väliin onnistuu helposti.

Lue myös tulostus- ja postituspalvelustamme

Lähetä paperilaskut helposti

Paperilaskujen lähetys onnistuu yhtä helposti kuin sähköisen laskun. Anna meidän huolehtia laskun toimittamisesta puolestasi.

Valitse mikä kuvaa yrityksesi nykytilannetta parhaiten.

Tarvitsemme ohjelmiston laskuttamiseen

Aloita laskujen lähetys ja vastaanotto Apixin kautta.

Meillä on jo ohjelmisto laskuttamiseen

Ota yhteyttä, niin toteutamme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Pohdimme kumppanuutta tai integraatiota

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.