EDI-sanomat sähköisen sanomaliikenteen asiantuntijalta.

EDI-sanomat tilaus-toimitusketjujen digitalisointiin

Hanki EDI-palvelut sähköisen sanomaliikenteen asiantuntijalta. Sähköinen tilaus- ja toimitusprosessi on nopea, virheetön ja luotettava. EDI-sanomaliikenteen käyttöönotto on vaivatonta.

EDI – sähköistä tiedonsiirtoa organisaatioiden välillä

EDI-palvelumme automatisoi yrityksesi sanomaliikenteen. Liiketoimintatieto siirtyy toimittaja- ja asiakasverkkosi eri järjestelmien välillä ongelmitta. Sähköiset tilaukset saapuvat viipymättä perille ja vähentävät virheitä, kun tilausten tietoja ei enää käsitellä manuaalisesti. Tilaajat voivat optimoida omia tilaus- ja toimitusprosessejaan ajantasaisten ja tarkkojen tilaus- ja toimitustietojen perusteella.

EDI-sanomat helposti ja järkevään hintaan Apixilta

Apix on EDI-operaattori ja tarinamme itse asiassa alkoi EDI-liikenteestä. Meillä on pitkä kokemus organisaatioiden välisestä sähköisestä tiedonsiirrosta, anna meidän huolehtia yrityksesi ja liikekumppaniesi välisistä sähköisistä tilauksista ja toimituksista.

Apixin järkevällä hinnoittelumallilla voit aloittaa helposti. Rakennamme veloituksetta EDI-yhteydet toimimaan TCP/IP-verkon ylitse. Lähtevälle aineistoille tehdään EDI-kumppani- tai järjestelmäkohtainen esitystapamuunnos (esimerkiksi EDIFACT ja erilaiset XML-sanomamääritykset). EDI-sanomien vastaanotto toteutetaan samoin kuin lähetys, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Meillä on valmiit yhteydet useisiin keskusliikkeisiin. EDI-sanomaliikenteen toimivuutta valvotaan 365/24/7.

Miten EDI toimii?

EDI-palvelussa yrityksesi ja asiakkaasi (tai toimittajasi) välille rakennetaan sähköiset kanavat ns. organisaatioiden välistä tiedonsiirtoa varten (OVT).

Kussakin EDI-kanavassa liikkuu vain yhdenlaisia EDI-sanomia ja vain teidän kahden yrityksen välillä. Vastaanotat esimerkiksi asiakkaaltasi sähköisiä tilauksia yhdessä kanavassa. Toisessa kanavassa voit puolestasi lähettää sähköiset lähetyslistat.

Usein myös laskuja lähetetään EDI-kanavaa pitkin. Tällöin puhutaan EDI-laskusta.

“Olen miettinyt, miten kuvailisin lyhyesti ja ytimekkäästi yhteistyötä Apixin kanssa ja voin sanoa, että se on sujunut loistavasti.”

Lue koko asiakastarina ⟶

Kiinnostuitko EDI-sanomista?