Laskun elinkaaripalvelut säästää työaikaasi ja helpottaa kassanhallintaa

Automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinta laskutuksen lisäpalveluilla. Selkeytä laskutuksen kokonaisuutta, minimoi manuaalisia työvaiheita ja kotiuta saatavat tehokkaasti.

Ota laskun elinkaari hallintaan

Laskun elinkaaripalvelut nopeasti käyttöön

Laskun elinkaaripalvelu tehostaa kassankiertoa ja saatavien hallintaa

Onko käytössäsi Apixin laskujen lähetys tai vastaanotto? Tarjoamme kumppaniemme kautta palvelut kaikkiin laskun elinkaaren vaiheisiin. Saat Apixiin valmiiksi kytketyt laskutuksen lisäpalvelut, kuten maksuvalvonnan, maksumuistutukset, korkolaskut, saatavien perinnän ja laskurahoituksen nopeasti ja helposti käyttöön. Yhtenäinen laskun elinkaariprosessi tehostaa kassankiertoa ja saatavien hallintaa. 

Reskontra, perintä tai laskurahoitus

Kun tarvitset laskurahoitusta tai muita taloushallinnon lisäpalveluja, Apixiin on kytketty jo valmiiksi useita tarjoajia. Valitse alta haluamasi kumppani ja ota tähän suoraan yhteyttä.

Etkö näe haluamaasi kumppania listalla tai haluaisitko oman logosi mukaan? Ota meihin yhteyttä, rakennamme yhteydet joustavasti muihinkin.

Reskontra

Säästä työaikaasi ja hanki kumppaneiltamme maksuvalvonta, maksumuistutukset ja korkolaskut.

Perintä

Ulkoista saatavien perintä valitsemallesi kumppanille.

Laskurahoitus

Muuta myyntisaatavat ja laskut rahaksi yrityksesi kassaan.

Ota yhteyttä

Juttelemme mielellämme lisää yrityksesi tarpeista laskun elinkaaripalveluiden osalta. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivat palvelut.