Apix / 18.11.2022

Apixille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Voimme ylpeänä kertoa, että Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään ainoastaan parhaista parhaille. Apix Messaging Oy on kuulunut jo kahdeksana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Apix on kuulunut Suomen vahvimpiin yrityksiin jo vuodesta 2015 alkaen.

Sertifikaatti on merkki Apixin pitkäaikaisesta luotettavuudesta ja taloudellisesta vakavaraisuudesta. Luottoluokituksen pohjana toimivat mm. talous-, tausta-, ja maksutapatiedot, joten korkea luottoluokitus kertoo siitä, että yrityksessä on asiat hoidettu hyvin ja asianmukaisesti. Sertifikaatti viestii myös toiminnan jatkuvuudesta.

Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, sidosryhmille ja henkilöstölle, kun olette kanssamme rakentamassa sähköistä sanomaliikennettä ja verkkolaskutusta!

Lataa Suomen Vahvimmat -esite, josta näet Apixin talous- ja taustatiedot.

Tiesitkö, että Apixille on myönnetty myös Kauppalehden Kestomenestyjä 2015-2022 -sertifikaatti? Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko Apixista?

Pyydä tarjous verkkolaskutuksesta tai sovi tapaaminen ja jutellaan lisää sinua kiinnostavista palveluistamme!

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.