Apix / 19.12.2022

Autamme tänä jouluna Ukrainan lapsia

Joulu on välittämisen aikaa. Tänä jouluna lähinnä sydämiämme ovat Ukrainan sodasta kärsivät lapset, joten annamme joululahjoituksemme UNICEF:n Ukrainan hätäapukeräykseen.  

Äänestimme tänäkin vuonna hyväntekeväisyyskohteen, jota Accountor-konserni tukee joulun aikaan. Tulos oli selvä: meillä on halu auttaa Ukrainan sodasta kärsiviä lapsia. Teemme sen lahjoittamalla UNICEF:n Ukrainan hätäapukeräykseen

Ihmisten auttaminen on Accountorin People First (Ihmiset etusijalla) -periaatteen mukaista. Periaatteen mukaisesti Accountor tukee myös suoraan monin keinoin Ukrainassa työskenteleviä työntekijöitään ja heidän perheitään. Tämä avustus helpottaa tukemaan yhä useampia lapsia, jotka kärsivät Ukrainan sodan vaikutuksista. 

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä monin tavoin poikkeuksellisesta vuodesta. Toivotamme samalla hyvää joulua ja parempaa vuotta 2023! 

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.