Apix / 29.05.2022

Lähetä asiakkaillesi digipostia Kivralla

Kivra

Apix mahdollistaa yrityksellesi vastuullisen ja helppokäyttöisen digipostipalvelun vahvistamaan asiakasviestintää. Kivra on digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Jatkossa voit lähettää asiakkaillesi kaikki aiemmin paperipostina menneet dokumentit ilmastopositiivisena digipostina!

Digipostipalvelu Kivra on maailman ensimmäinen postipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa 110% ilmastokompensoitua digipostia. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu digiposti on hyvä teko ympäristölle ja pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi.

Palvelu on jo käytössä kaikilla Apixin yritysasiakkailla, sinun ei tarvitse tehdä mitään palvelun käyttöönottamiseksi. Kerro omille asiakkaillesi, että myös sinun viestisi on mahdollista vastaanottaa digipostina Kivraan. Kun käyttäjä on kerran rekisteröitynyt Kivraan, saa hän sinne automaattisesti kaikkien Kivran käyttöönottaneiden yritysten dokumentit ja laskut.

Apix tukee yrityksesi strategiaa kohti vastuullista digiasiointia

Kivralla lähetät asiakkaillesi sähköisesti kaiken sen, mitä lähettäisit heille muuten kirjepostina tai sähköpostitse. Digipostipalvelu on turvallinen ja nopea kanava toimittaa postia asiakkaille sähköisesti vahvistaen samalla asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa.

Kivralla voi toimittaa ilmastoystävällisenä digipostina mm.

  • Palkkakuitit
  • Sopimukset ja vahvistukset
  • Tiedotteet
  • Laskut ja maksukehotukset
  • Takuukuitit
  • Pääsyliput

Kuluttajille monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra:

Tee arjen helppo ilmastoteko

Kivralla voi konkreettisesti vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan. Voit nyt vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun, palkkakuitin ja sopimukset sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla laskujen maksu sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken yhdessä tai kokonaan toisen henkilön puolesta.
Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan dokumentit ja maksamaan saapuneen laskun.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden dokumentin ja laskun saapumisesta sekä muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla vastaanottamasi posti ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden digipostin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Kun käyttäjä on kerran rekisteröitynyt Kivraan, saa hän sinne automaattisesti kaikkien Kivran käyttöönottaneiden yritysten dokumentit ja laskut. Lisätiedot ja rekisteröityminen osoitteessa kivra.fi.

Kivra Oy

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa, käsitellä ja arkistoida laskuja ja muita asiakirjoja sähköisesti ja turvallisesti, luontoa säästäen. Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company, ja Resurs Bank. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018.

Kivra on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2011 ja on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 5,5 miljoonalla käyttäjällään ja 120 000:lla mukana olevalla lähettäjäorganisaatiolla. Suomessa Kivra on aloittanut toimintansa helmikuussa 2020.

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.