Apix / 02.11.2022

Työnantaja – Lähetä palkkatositteet jatkossa ilmastoystävällisenä digipostina Kivraan

Palkkakuitit digipostina

Haluamme tehdä palkkalaskelmien lähetyksestä mahdollisimman vaivatonta ja työntekijää palvelevaa. Lisäsimme tämän vuoksi palveluumme uuden toimitustavan palkkatositteille. Työntekijä voi vastaanottaa palkkakuitit jatkossa digipostina myös Kivraan. 

Olemme avanneet vastuullisen ja helppokäyttöisen digipostipalvelu Kivran vahvistamaan henkilöstöviestintää ja rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa. Kivran digiposti on ilmastoystävällinen ja saavutettava kanava kaikille työnantajan lähettämille dokumenteille palkkalaskelmista aina muihin työsuhteeseen liittyviin posteihin. Kivrassa työnantaja on positiivisesti läsnä työntekijän arjessa ja helposti saavutettavissa.

Palvelu on käyttövalmiina kaikilla Apixin asiakkailla, jotka haluavat hyödyntää uutta kanavaa palkkalaskelmien toimituksessa. Työntekijäsi voi halutessaan vastaanottaa palkkatositteensa digitaalisesti Kivraan. Kun palvelun käyttäjä on kerran rekisteröitynyt Kivraan, saa hän sinne automaattisesti kaikkien Kivraa käyttävien yritysten dokumentit, palkkalaskelmat ja muun postin.

Digipostina toimitetut palkkalaskelmat tukevat työnantajamielikuvaa ja ovat osa henkilöstöviestintää

Haluamme auttaa työnantajia hyödyntämään palkkalaskelmia osana yrityksen muuta brändiviestintää. Digipostipalvelu Kivra toimittaa dokumentit nopeasti, varmasti ja oikein perille. Lisäksi jokaisen Kivraan lähetetyn dokumentin yhteydessä on näkyvyyspaikka, jossa voi viestiä ajankohtaisista henkilöstöön liittyvistä uutisista ja tiedotteista. Kivrasta voidaan ohjata työntekijät takaisin yrityksen omiin kanaviin. Näin työnantajan viestinnän keinot laajenevat ja viestien saavutettavuus paranee. 

Digipostipalvelu on turvallinen ja nopea kanava toimittaa postia asiakkaille sähköisesti vahvistaen samalla työnantaja- ja brändimielikuvaa. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu digiposti on myös hyvä teko ympäristölle ja pienentää yritysten hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi.

Kivra kokoaa kuluttajien arjen tärkeät dokumentit yhteen turvalliseen kanavaan

Kivra on kuluttajille suunnattu, helppokäyttöinen digipostilaatikko ja mobiiliarkisto sujuvaan arjen asiointiin. Kivra auttaa kokoamaan työntekijän dokumentit yhteen turvalliseen kanavaan. Jatkossa palkkalaskelmat ovat siellä missä muutkin arjen tärkeät dokumentit. Ne löytyvät helposti ja niihin on helppo palata. Palkkatositteet ovat varmassa tallessa ja ne säilyvät Kivrassa myös työsuhteen päättymisen jälkeen.

Digipostina saapuvien dokumenttien lisäksi palveluun voi myös itse helposti tallentaa omia dokumentteja, kuten todistuksia, lippuja, takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra on kuluttajille täysin ilmainen palvelu. Lisätiedot ja rekisteröityminen osoitteessa kivra.fi.

Lue lisää palkkakuittien lähettämisestä ja muista toimitustavoista >

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää palkkalaskelmien lähettämisestä työntekijöillesi?
Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous ja olemme sinuun yhteydessä!

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.