EtusivuAjankohtaistaPienyrittäjä, helpota kuittien käsittelyä eTaskun avulla

Pienyrittäjä, helpota kuittien käsittelyä eTaskun avulla

Kuittien käsittely on helppoa eTaskun avulla.

Sinulla on varmasti parempaakin tekemistä, kuin etsiä, skannailla, tulostaa ja mapittaa kuitteja. Siirtämällä kuittisi eTaskuun helpotat kuittien käsittelyä ja aineistojen toimittamista kirjanpitäjälle. Kaiken lisäksi sinulle jäävä työn osuus on tehty helpoksi.

Yrittäjänä talouteen liittyy tiettyjä töitä, jotka yksinkertaisesti on vain pakko tehdä. Ylimääräistä aikaa niihin ei kuitenkaan tarvitse käyttää. Montaa asiaa voit myös helpottaa sähköistämällä ja jopa automatisoimalla kyseisen toiminnon. Käytä työaikasi mieluummin tuottaviin toimenpiteisiin, kuten asiakkaista huolehtimiseen, kasvun rakentamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Me Apixilla puhumme paljon verkkolaskutuksen hyödyistä. Mutta entä kuitit, miten helposti saat tiedon ostoistasi toimitettua kirjanpitäjälle? Kuittirumban sijaan voit nyt helposti siirtää yrityksesi paperittomaan aikakauteen. Apix sähköistää laskusi ja eTaskulla skannaat kuitit kirjanpitoon, hoidat matkalaskut minuutissa ja pidät dokumentit tallessa. eTaskun maksuttomalla yrityskortilla helpotat yrityksesi kulujen hallintaa entisestään.

Toimita kuitit, dokumentit ja matkalaskut sähköisesti kirjanpitäjällesi

  • Säästä aikaa, vaivaa ja hermojasi
  • Muistutukset puuttuvista kuiteista
  • Kuitti reaaliajassa kirjanpitäjän käsittelyyn
  • Aineiston arkistointi ja varmuuskopiointi
  • Myös kirjanpitäjäsi kiittää

Tiesitkö, että yhden perinteisen paperikuitin käsittely maksaa yritykselle 7€/kpl?

*Taloushallintoliiton TARU -hankkeen tutkimus.

Yhdistä kuitit tilitapahtumiin

Kuittien tallennuksen lisäksi voit saada tiedot yrityksesi luottokortti- ja tilitapahtumista suoraan eTaskuun Täsmäytys-ominaisuuden avulla. Järjestelmä yhdistää kuitit tilitapahtumiin ja muistuttaa sinua puuttuvasta aineistosta. Näin saat helposti tiedon siitä, jos jokin kuitti puuttuu.

Kirjanpitäjän työ helpottuu ja nopeutuu, kun hän näkee yhdessä näkymässä kaikki asiakkaan tili- ja luottokorttitapahtumat sekä niitä koskevat tositteet. Tapahtumien pohjalta eTasku pystyy koostamaan sähköisen tiliotteen. Kirjanpitäjä voi myös automaattisesti tai manuaalisesti muistuttaa asiakkaitaan puuttuvasta aineistosta. Kaikki hyötyvät järjestelystä!

Yrittäjä, automatisoi sinäkin kuittien käsittely

Tee matkalaskujen ja kuittien käsittely helpoksi.
Kokeile eTaskua nyt maksutta 30 päivän ajan – ilman sitoumuksia!

Jo 20 000 yritystä käyttää eTaskua ja se on käytössä yli 50 % Suomen tilitoimistoista. Apix ja eTasku ovat osa Accountor-konsernin FMS-ohjelmistoliiketoimintaa.