Atsoftilla arvostetaan sujuvaa asiointia ja helppokäyttöisyyttä

Atsoft Oy Mäkinen tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon ohjelmistoja ja laadukasta asiakaspalvelua jo kolmannessa sukupolvessa. Apix valikoitui yrityksen kumppaniksi, sillä yritysten toimintafilosofiat ovat lähellä toisiaan.

Apix toimii sujuvasti osana Asteri-ohjelmistoa

Asteri-ohjelmisto syntyi 80-luvulla kirjanpitotaitoisen yrittäjän omaan tarpeeseen. Asteri on intuitiivinen kirjanpidon ja taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikenkokoisille toimijoille – pienyrityksistä isoihin tilitoimistoihin, jotka tarvitsevat tarkkaa tehtäväseurantaa.

”Kirjanpitotaitoinen vaarini piti kukkatukkuliikettä ja päätti tehdä kotimikroonsa oman kirjanpito-ohjelman. Siitä tuli niin hyvä, että hän alkoi kaupata sitä muille”, yrityksen perustajan pojanpoika Antti Mäkinen kertoo.

Maailman muuttuessa vuosikymmenten saatossa Asteri-palvelulle alettiin kaivata osaavaa kumppania ja yhteistyö Apixin kanssa starttasi vuonna 2018. Apix toimii paitsi yrityksen palveluntarjoajana laskujen lähettämisessä ja vastaanottamisessa, myös ohjelmistokumppanina.

”Palvelut integroituivat uskomattoman sujuvasti yhteen. Apix meni osaksi Asteria niin kuin sukka jalkaan”, Mäkinen vitsailee.

Apix valikoitui yrityksen kumppaniksi yhteensopivan toimintafilosofian pohjalta. Asterin toiminta ja yrityskulttuuri on rakentunut perhekeskeisyyden ympärille. Toiminnan keskiössä on tehokas ja korkeatasoinen asiakaspalvelu ja yhdessä tekeminen. Siksi Asterille haluttiin löytää kumppani, josta on aidosti hyötyä asiakkaille ja jolle tehokas asiakaspalvelu on yhtä tärkeä arvo.

”Meidän asiakaspalvelu on toiminut loistavasti 40 vuotta: samaa odotetaan kumppanilta. Yhteisen rajapinnan myötä asiakkaamme saavat nopeasti vastaukset ongelmiinsa suoraan Apixilta.”

”Palvelut integroituivat uskomattoman sujuvasti yhteen. Apix meni osaksi Asteria niin kuin sukka jalkaan”, Asteri Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Antti Mäkinen vitsailee.

”Apix on mutkaton, nopea ja säästää kaikkien aikaa”

”Laskun lähettämiseen ei tarvitse nähdä vaivaa. Helpoimmillaan se on napin painallus ja laskut ovat matkalla”, Mäkinen kuvailee Apixin toimintaa asiakasnäkökulmasta.

Apix helpottaa Asteri-ohjelmistoa käyttävien yritysten arkea ja on integraation johdosta vikkelästi käytettävissä myös uusille asiakkaille. Mäkinen kertoo etenkin tilitoimistojen arvostavan sitä kovasti, että uudet asiakkuudet saadaan avattua nopeasti.

Apixin hinnoittelu saa Mäkiseltä kiitosta ja esimerkiksi verkkopostimerkkien ostaminen ennakkoon on myös asiakkaalle kustannustehokasta – ja helppoa. Asiakkaiden on helppo miettiä omaa kustannusrakennettaan ja toimia sen mukaan: Apix mahdollistaa maksamisen ennakkoon tai toisaalta laskutusasiakkaana olemisen.

”Suosittelen Apixia pienille ja keskisuurille yrityksille, etenkin tilitoimistoille ja isännöitsijöille. Parasta on ehdottomasti vaivattomuus ja helppous. Apix on reilu kumppani: asiat ovat niin kuin sanotaan ja asiakaspalvelu on käytettävissä aina juuri niin ripeästi kuin toivommekin.”

Helppo käyttää, kerran kun konffaa kuntoon niin voi ”unohtaa” kaiken ylimääräisen jumpan.

Antti Mäkinen
Toimitusjohtaja, Asteri Palvelut Oy

Atsoft Oy Mäkinen, Asteri Palvelut Oy ja Asteri Koulutus Oy käyttävät Apixia verkkolaskuoperaattorina. Lisäksi Asteri laskutusohjelmassa on suora integraatio Apixin verkkolaskuihin.

Rakenna oma menestystarinasi kanssamme

Kerro meille nykytilanteestasi ja etsitään yhdessä juuri teille paras ratkaisu. Varaa tapaaminen tai pyydä tarjous.