Sähköisestä laskutuksesta helpotusta Purkukolmion arkeen

Kiertotalousalan yritys Purkukolmio Oy hyödyntää Apixin sähköisen laskutuksen palveluita. Integraatioiden myötä yrittäjän työaikaa säästyy tärkeämpiin tehtäviin.

Sähköinen laskutus säästää yrittäjän aikaa

Satakunnan alueella toimivan Purkukolmion toiminnan keskiössä on kiertotalous. Rakennusalan erikoistöihin keskittynyt yritys toteuttaa paitsi purkutöitä, myös kierrättää ja kauppaa rakennusmateriaaleja eteenpäin.

Kiertotalouden nousun myötä tavarakaupan osuus yrityksen liikevaihdosta on kasvanut ja siksi toiminnassa onkin viime vuosina keskitytty käytetyn rakennustavaran, koneiden ja laitteiden kauppaan, jota tehdään ympäri Suomen.

Vuonna 2019 yritys vaihtoi kirjanpitäjää. Vaihdoksen myötä tutuksi tuli myös Apix, joka kirjanpitäjän suosittelemana integroitui näppärästi kirjanpidossa hyödynnettävään Merit Aktivaan.

“Kirjanpitäjän vaihdoksen aikana kävimme taloushallinnon kokonaisuutta läpi: harkittiin tarkkaan mitä käytetään ja mistä tehdään mitäkin. Apix astui kuvaan, sillä siinä vaiheessa oli ehdottoman tärkeää saada lähetettyä asiakkaille laskut sähköisesti”, Purkukolmion toimitusjohtaja Niina Ala-Järvenpää kertoo.

Näin käyttöön otettiin Apixin sähköisen laskutuksen palvelut, joihin Ala-Järvenpää on ollut varsin tyytyväinen.

“Apix helpottaa arkea ja tekemistä.”

Apua on aina saatu vikkelästi, jos on ollut mielen päällä jotakin kysyttävää.

Niina Ala-Järvenpää

Integraatioista helpotusta yrittäjän arkeen

Purkukolmiolla on kirjanpidon järjestelmän lisäksi käytössään Holvi, jonka kautta yritys maksaa vastaanotetut verkkolaskut. Apixin ja Holvin välisen integraation myötä sähköinen laskutus näyttäytyy yrittäjälle arkea sujuvoittavana kokonaisuutena.

“Integraatiot ovat meille tosi tärkeitä – ei ole tarvetta käyttää monia ohjelmistoja tai miettiä tarkkaan mitä toimittajaportaaleja käytetään. Se säästää paljon omaa työaikaa ja tuo helpotusta arkeen”, Ala-Järvenpää kuvailee.

“Myös kirjanpitäjän työ helpottuu, kun hän näkee sujuvasti että mitä laskuja on tullut ja mennyt mistäkin.”

Apixin hyvä ja helppo käyttöliittymä saa kiitosta Purkukolmion yrittäjältä. Ala-Järvenpää pitää tärkeänä piirteenä myös sitä, että Apixin avulla sähköisen laskutuksen kulut ovat aina selkeästi hallittavissa.

Myös asiakaspalveluun on oltu Purkukolmiolla myös varsin tyytyväisiä. 

“Apua on aina saatu vikkelästi, jos on ollut mielen päällä jotakin kysyttävää”, Ala-Järvenpää toteaa.

Rakenna oma menestystarinasi kanssamme

Kerro meille nykytilanteestasi ja etsitään yhdessä juuri teille paras ratkaisu. Varaa tapaaminen tai pyydä tarjous.