EtusivuLaskut APIX Laskumappiin

APIX Laskumappi pienten yritysten laskutukseen

Onko yritykselläsi vain vähän laskuja? Lähetä ja vastaanota kaikki laskut netissä ilman kiinteitä kuukausikuluja. Rekisteröityminen on maksutonta.

Helppoa laskutusta pienille yrityksille

Lähetä laskuja

APIX Laskumapissa kirjoitat ja lähetät laskut helposti verkkoselaimella. Etsimme puolestasi asiakkaasi ajantasaisen verkkolaskuosoitteen ja toimitamme laskun luotettavasti verkkolaskuna perille. Jos asiakkaallesi ei löydy verkkolaskuosoitetta, toimitamme laskun postitse kirjeenä. Voit seurata laskuliikennettäsi ja esimerkiksi tarkistaa, onko asiakkaasi verkkolaskuoperaattori kuitannut lähettämäsi verkkolaskun vastaanotetuksi.

Vastaanota laskuja

APIX Laskumappiin voit vastaanottaa kaikki laskut helposti ja huoletta. Verkkolaskujen vastaanoton lisäksi voit ottaa käyttöösi myös Apixin skannauspalvelun, joka sähköistää kirjeet ja sähköpostitse vastaanottamasi PDF-laskut.

Laskut ja eräpäivät pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Ilmoita vain laskujen lähettäjille uusi laskutusosoitteesi.

Järkevään hintaan

Apixilla maksat vain käytöstä, eli kun lähetät tai vastaanotat laskun. Palvelussa ei ole kiinteitä kuukausikuluja. Jos tarvitset apua, voit olla maksutta yhteydessä  asiakaspalveluumme.

Laskujen lähettämisestä tai vastaanottamisesta maksetaan etukäteen ostamalla saldoa eli verkkopostimerkkejä. Katso verkkopostimerkkien hinnasto.

Laskuta napin painalluksella

APIX Laskumapissa:

  • Lähetät kaikki laskut napin painalluksella – sekä verkkolaskut että kirjelaskut.
  • Pysyt aina ajan tasalla, onko laskut lähetetty ja toimitettu eteenpäin.
  • Saapuneet laskut pysyvät tallessa ja järjestyksessä.
  • Voit toimittaa kirjanpitäjällesi sähköiset versiot laskuista.
  • Säästät vaivaa automaattisten tuote- ja asiakasrekisterien avulla.
  • Voit tehdä laskuille hyväksyntäkierrätyksen.
  • Pysyt selvillä liikekumppaniesi ajantasaisesta luottotilanteesta.
  • Voit lähettää helposti myös nidottuja vihkoja tai arkkinippuja, kuten yhtiökokousten esityslistoja ja pöytäkirjoja.

Liitä ohjelmistoon

Kun laskumääräsi kasvavat, voit kytkeä laskujen lähetyksen tai vastaanoton suoraan laskutus- tai taloushallinnon ohjelmistoosi. Verkkolaskuosoitteesi säilyy muuttumattomana ja voit edelleenkin selata Apixin kautta toimitettuja laskuja APIX Laskumapissa.

Heti valmis käytettäväksi

Voit alkaa lähettää ja vastaanottaa laskuja saman tien. Laskujen vastaanottoa varten saat uuden laskutusosoitteesi tietojesi tarkistamisen jälkeen.