Ohjelmiston kuvaus

Me Svealla olemme tarjonneet yrityksille enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981, jolloin Lennart Ågren perusti Svean vastatakseen yritysten kohtaamiin rahoitustarpeisiin ja perinnän haasteisiin.

Suomessakin olemme toimineet jo vuodesta 2002, työllistäen nykyään yli 200 svealaista. Olemme jatkuvasti kehittäneet palveluitamme ja laajentaneet toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuten Ruotsissa, myös Suomessa olemme kasvaneet asiakkaidemme kanssa, tuoden markkinoille uusia palveluita ja ratkaisuja. Siksi olemmekin Suomen monipuolisin, kokenein ja samalla joustavin yritysten ja kuluttajien rahoitus-, perintä-ja maksupalveluiden tarjoaja.

Apixin kautta voit hyödyntää sekä rahoitus- että perintäpalveluamme helposti.

Factoring-palvelumme avulla yrityksesi saa rahat laskuista helposti ja nopeasti tilille. Rahoitus on joustavasti käytössäsi aina tarpeen mukaan – voit valita vapaasti, mitkä yrityksen myyntilaskut haluaa rahoitukseen siirtää. Rahoitukseen sopivat sekä kuluttaja- että yrityslaskut, ja rahoituksen vakuutena voidaan käyttää laskua, eli myyntisaatavaa.

Kokonaisvaltainen perintäpalvelumme  sisältää kaikki perinnän vaiheet maksumuistutuksesta vapaaehtoiseen perintään, oikeudelliseen perintään ja jälkiperintään. Palvelukokonaisuus kattaa sekä yritys- että kuluttajasaatavien perinnän ja on muokattavissa yrityksellesi sopivaksi ratkaisuksi.

Sekä Svean factoring- että perintäpalvelun saat käyttöösi helposti suoraan Apixin kautta.

Enemmän mahdollisuuksia. Yrityksille, yksityisille, sinulle.