Apix / 30.10.2023

Uusi maksutapa verkkopostimerkkien ostajille – Alisa Yrityslasku Laskumapin maksutavaksi

Avasimme uuden maksutavan laskutusohjelmistomme, Apix Laskumapin, käyttäjille. Uutta maksutapaa voi hyödyntää asiakkaamme, jotka maksavat laskujen lähettämisestä ja vastaanottamisesta ennakkoon verkkopostimerkeillä.

Alisa Yrityslasku on joustava ja helppokäyttöinen maksutapa, joka sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Yrityslasku soveltuu enintään 5000 € arvoisiin ostoksiin, ja maksuaikaa saa jopa 60 vuorokauteen asti. Alisa Yrityslaskussa on panostettu sujuvaan maksamiseen, ja osto-oikeuden varmistaminen hoituu osana maksuprosessia.

Alisa Yrityslasku lyhyesti

  • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen. Ostoksen minimisumma on 5 euroa.
  • Tarjoaa 14-60 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista.
  • Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta.

Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista ytunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia. Luottopäätös sekä osto-oikeuden varmentaminen tehdään muutamassa minuutissa. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan tarjotuista vaihtoehdoista.  

Laskumapin verkkokaupasta voit ostaa verkkopostimerkkejä Alisa Yrityslaskulla valitsemalla se maksutavaksi kassalla. Voit jokaisella ostokerralla valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan. Verkkokauppa on näkyvissä ainoastaan yrityksille, joilla ei ole erillistä laskutussopimusta kanssamme.

Lue lisää Alisa Yrityslaskulla ostamisesta Apixin verkkokaupasta

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.