Apix / 14.12.2023

Olemme mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

Joulu on välittämisen aikaa. Tänä jouluna lähinnä sydämiämme ovat vähävaraiset lapsiperheet, joten annamme joululahjoituksemme Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Sen sijaan, että lähettäisimme joulukortteja asiakkaillemme, me perinteisesti lahjoitamme joulun aikaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime jouluna tuimme Ukrainan lapsia ja perheitä UNICEFin kautta. Tänä vuonna pyysimme asiakkaitamme osallistumaan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteen, joka on sekä meidän että asiakkaidemme sydäntä lähellä. Äänestyksen perusteella tänä vuonna lähinnä sydämiämme ovat kodittomat ja vähävaraiset.

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta. Toivotamme samalla hyvää joulua ja erinomaista vuotta 2024! 

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.