Ohjelmiston kuvaus

Ahkio Consulting Oy on vuonna 2019 perustettu helsinkiläinen asiantuntijayritys, joka on keskittynyt tarjoamaan erilaisia palveluita avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmien ympärille. Tällä hetkellä Ahkio on keskittynyt Pupesoft- ja Odoo-toiminnanohjausjärjestelmiin, sekä WooCommerce-verkkokaupparatkaisuihin.

Ahkion tiimillä on vankka kokemus eri toimialojen liiketoimintaprosesseista ja niiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joten kokemusta auttaa monenlaisia yrityksiä monenlaisissa tilanteissa löytyy. Ahkio tarjoaa monipuolisesti palveluita yrityksien tarpeisiin, joten voit saada monta asiaa saman katon alta.

Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Ahkio pystyy toimittamaan sinulle siihen liitetyn verkkokaupan, tarjoamaan taloushallinnon erilaiset palvelut, sekä rajapinnan useisiin muihin eri järjestelmiin. Yksi näistä ulkoisista järjestelmistä on laskujen ja sähköisten sanomien välityspalvelu Apix. Ahkiolla on tarjota integraatio Apixiin Pupesoftista ja Odoosta. Verkkolaskujen lähetys sekä vastaanotto onnistuu molemmissa järjestelmissä, mutta Pupesoftissa on tämän lisäksi tuki EDI-tilauksien vastaanotolle ja EDI-sanomien lähetykselle.

Verkkolaskutus on huoleton ja helppo tapa lähettää laskut asiakkaille. Ei tarvitse huolehtia laskujen tulostamisesta tai postimerkkien riittävyydestä. Laskujen lähetyksen voi lisäksi automatisoida, jolloin kaikki toimitetut tilaukset saa automaattisesti laskuttumaan esimerkiksi kerran päivässä.

Apix yhdessä toiminnanohjausjärjestelmäsi kanssa tekee laskuttamisesta helppoa ja varmaa!

Apixin käyttöönotto

Apix on helppo ottaa käyttöön Pupesoftin tai Odoon kanssa. Mikäli haluat kuulla lisää niin olethan suoraan yhteydessä Ahkion myyntiin.