Ohjelmiston kuvaus

NetBaron®-ohjelmistot vuodesta 2003 tilitoimiston ja PK-yrityksen sujuvaan arkeen

NetBaron® on täydellinen ohjelmistokokonaisuus yrityksen sähköiseen liiketoimintaan. NetBaron® sopii lähes kaikenkokoisille yrityksille sekä kaikenlaisille toimialoille ja on menestynyt Taloushallintoliiton puolueettomissa ohjelmistovertailuissa: Taloushallinnon ohjelmistot (2020) kakkossijalle ja palkanlaskentaohjelmistojen vertailussa (2021) jaettu ykkössija. Apix-integraatio mahdollistaa mm. verkkolaskutuksen ja verkkopalkkojen lähetyksen.

Yhden kirjauksen periaatteella milloin ja missä vain

Yhden kirjauksen periaate ja pitkälle viedyt automatisoidut toiminnot luovat joustavuutta taloushallinnon, tuotannonohjauksen ja esimerkiksi verkkokauppajärjestelmän välille. Yrityksen kaikki prosessit voidaan hoitaa yhdessä järjestelmässä, johon kuuluu lisäksi esimerkiksi automaattinen kirjanpito, työajanseuranta ja -laskutus mobiilisti, tilausten- ja varastonhallinta sekä sähköiset viranomaisilmoitukset –  kaikki samassa ohjelmistopaketissa. NetBaron® toimii reaaliaikaisesti ajatuksella ”Aina mukanasi” eli milloin ja missä vain, millä päätelaitteella tahansa, kun vain nettiyhteys on käytettävissä.

Ohjelmistoon valmiiksi liitetyt Apixin palvelut

Laskujen lähetys

Laskujen vastaanotto

Palkkalaskelmien lähetys

EDI

Käyttöönotto

Saat käyttöösi Apixin laskujen lähetyksen ja vastaanoton sekä palkkalaskelmien lähetyksen olemalla yhteydessä suoraan NetBaroniin.