Ohjelmiston kuvaus

ENTISTÄKIN TEHOKKAAMPI YRITYKSEN TALOUSHALLINTO

Unit4 kehittää yritysohjelmistoja, jotka muuttavat työntekoa sekä sitä, miten työ koetaan – näin sekä yrityksesi että henkilöstösi menestyvät.

Unit4 tekee töitä ihmisiä varten. Olemme erikoistuneet palveluorganisaatioiden ohjelmistoihin 1980-luvun alusta lähtien ja rakennamme maailman älykkäimpiä toiminnanohjausjärjestelmiä. Teknologiamme on keskeisessä asemassa palvelemissamme yrityksissä – se lisää tehokkuutta ja tuottavuutta vapauttaen ihmisille aikaa hoitaa merkityksellisiä tehtäviä.

Tekoälyn, koneoppimisen ja uusimman digitaalisen tekniikan ansiosta asiakkaamme saavat liiketoiminnan kannalta kriittisestä datastaan enemmän hyötyä irti kuin koskaan aiemmin. Toiminnanohjausjärjestelmämme ja toimialakeskeiset ratkaisumme tuovat nopeasti lisäarvoa eri organisaatioille, kuten palveluyrityksille, korkeakouluille ja tutkimusorganisaatioille, julkiselle sektorille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Globaalisti toimivan yhtiön suomalainen tytäryhtiö Unit4 Oy tekee yhteistyötä kotimaisen Apix Messaging Oy:n kanssa ja Unit4:n ohjelmistoihin on lisätty yhteydet helppokäyttöisiin Apixin verkkolaskuratkaisuihin.

Ohjelmistoon valmiiksi liitetyt Apixin palvelut

Laskujen lähetys

Laskujen vastaanotto

Palkkalaskelmien lähetys

EDI

Käyttöönotto

Saat Apixin laskujen lähetyksen vai vastaanoton käyttöösi ottamalla yhteyttä suoraan UNIT4:ään tai Abilitaan.