Apix / 31.08.2023

Apixin kumppaniohjelma uudistuu

taloushallinnon tekijät, kaksi henkilöä kuvassa

Kumppanuudet ovat meille tärkeitä. Me menestymme, kun kumppanimme menestyvät. Haluamme panostaa yhteistyöhön entistä enemmän ja siksi olemme uudistaneet Apixin kumppaniohjelman ohjelmistotaloille. Uudistuksen tavoitteena on tukea ohjelmistokumppaneidemme kasvua entistä monipuolisemmin.

Uusi Apix kumppaniohjelma ohjelmistotaloille on rakenteeltaan selkeä ja yhteistyömahdollisuudet eri tasoilla on nostettu entistä avoimemmin esille. Tarjoamme kumppaneille tukea markkinointiin, myyntiin ja teknisiin kysymyksiin. Keskittäminen kannattaa – mitä enemmän kumppani meihin sitoutuu, sitä enemmän etuja me tarjoamme. Tutustu kumppaniohjelman etuihin.

Uudet ohjelmistokumppanien tasot kumppaniohjelmassa

Apixin kumppaneiden on uudessa ohjelmassa osoitettava kasvuhalukkuutensa ja mielenkiintonsa yhteistyöhön. Kumppanit pisteytetään usealla eri osa-alueella kyvykkyyksiensä osalta, ja kumppanuuden taso määräytyy pisteytyksen perusteella. Pistemäärä tarkastetaan vuosittain. Liikevaihdon lisäksi uudistetun pisteytyksen tavoitteena on mitata kattavasti kumppaneiden teknisiä ja myynnillisiä valmiuksia asiakkaiden menestyksen edistämiseen.

Apix kumppaniohjelma sisältää kolme tasoa: Hopea, Kulta ja Timantti
Kumppaniohjelma sisältää kolme tasoa: Hopea, Kulta ja Timantti. Tasoilla eteneminen edellyttää sitoutumista kasvuun ja yhteistyöhön.

Asiakkaat löytävät uuden ohjelman mukaiset kumppanit ja kumppanien tarjoamat ratkaisut Apixin kumppanihausta.

Lue lisää kumppaniohjelmasta ja sen tarjoamista hyödyistä ohjelmistotaloille.

Haluatko keskustella kumppanuudesta tai kumppaniohjelmasta?

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.