Ura-Apix-tyopaikat

Ura Apixilla

Apixilla on avoin ja mutkaton työkulttuuri. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä tukemaan kasvuamme. Lue lisää a+ tiimistämme: millaista meillä on työskennellä, mitkä ovat arvomme ja tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Tervetuloa töihin Apixille

Työkulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen, mutta rento tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on jokaiselle sopivassa määrin. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Ennen kaikkea me olemme kuitenkin tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin paikkoihin

Työllämme on suuri merkitys tuhansien ihmisten arkeen

Autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan joka päivä. Tarjoamme parhaat digitaaliset ratkaisut sähköiseen taloushallintoon: tuotteitamme ovat Procountor-tuoteperhe, rakennus- ja lvis-alaan erikoistunut Ecom, kuitti- ja matkalaskuohjelmisto eTasku, laskutusohjelmisto Isolta sekä verkkolaskuoperaattori Apix.

Apix on osa Accountor-konsernia

Olemme osa Accountor Groupin taloushallinnon ohjelmistojen liiketoimintaa, ja sitä kautta myös osa yhtä Suomen johtavista ohjelmisto- ja tuotekehitystaloista. Keskitymme toimittamaan parasta softaa ja käyttäjäkokemusta asiakkaillemme, jotta he onnistuisivat liiketoiminnassaan joka päivä. Katso oheisesta videosta, millaista on työskennellä Accountor-konsernissa.

Edut työntekijöille

  • Kannustava palkitsemisjärjestelmä
  • Esihenkilön tuki – säännöllisten kahdenkeskisten keskustelujen avulla esihenkilösi pystyy parhaiten auttamaan sinua silloin, kun se on tarpeen
  • Vuosittainen henkilökohtainen budjetti ammatilliseen kehittymiseen
  • Joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lounas- ja vapaa-ajanedut

Arvomme

Olemme ylpeitä arvoistamme, jotka ovat arvostus, luottamus, rohkeus ja tulevaisuus. Arvostamme muita ja rakennamme luottamukseen perustuvia suhteita – sekä asiakkaidemme kanssa että tiimiemme sisällä. Tämä näkyy myös työntekijäkyselyssämme, jossa luottamus ja tuki pysyvät korkealla vuosi toisensa jälkeen. Meillä on rohkeutta mennä mukavuusalueemme ulkopuolelle luodaksemme paremman tulevaisuuden asiakkaillemme ja itsellemme. Ole rohkea, osoita kunnioitusta, luota ja tule luotetuksi – ja tulevaisuus on meidän!

Sijainti

Toimistomme sijaitsee helppojen ajoyhteyksien päässä Espoon Keilaniemessä. Tullessasi vierailulle Accountor Toweriin (Keilaniementie 1, Espoo), ilmoittauduthan talon aulassa 2. kerroksessa, jotta saamme tiedon saapumisestasi. Toimiston viereen pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Keilaniemen metroasema on aivan Accountor Towerin vieressä.