Ura Apixilla

Apixilla on matala hierarkia ja rento työkulttuuri. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä tukemaan kasvuamme.

Tervetuloa töihin Apixille

Vahva kasvumme jatkuu ja etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia, jotka pitävät aivopähkinöistä, nokkelasta huumorista ja motivoituvat asiakkaidemme arjen helpottamisesta yhteistyössä ystävällisten työkavereiden kanssa. Tarjoamme kasvun paikkoja niille, jotka haluavat kehittyä. Tule osaksi meidän tarinaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin:

Mikäli avoimia paikkoja ei ole tarjolla tai niistä ei löydy sinulle sopivaa paikkaa, voit aina lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Toimistomme sijaitsee helppojen ajoyhteyksien päässä Espoon Keilaniemessä. Tullessasi vierailulle Accountor Toweriin (Keilaniementie 1, Espoo), ilmoittauduthan talon aulassa 2. kerroksessa, jotta saamme tiedon saapumisestasi. Toimiston viereen pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Keilaniemen metroasema on aivan Accountor Towerin vieressä.

Edut

  • Kannustava palkitsemisjärjestelmä
  • Esihenkilön tuki – säännöllisten kahdenkeskisten keskustelujen avulla esihenkilösi pystyy parhaiten auttamaan sinua silloin, kun se on tarpeen
  • Vuosittainen henkilökohtainen budjetti ammatilliseen kehittymiseen
  • Joustavat työajat ja mahdollisuus etätöihin
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lounas- ja vapaa-ajanedut

Arvomme

Olemme ylpeitä arvoistamme, jotka ovat arvostus, luottamus, rohkeus ja tulevaisuus. Arvostamme muita ja rakennamme luottamukseen perustuvia suhteita – sekä asiakkaidemme kanssa että tiimiemme sisällä. Tämä näkyy myös työntekijäkyselyssämme, jossa luottamus ja tuki pysyvät korkealla vuosi toisensa jälkeen. Meillä on rohkeutta mennä mukavuusalueemme ulkopuolelle luodaksemme paremman tulevaisuuden asiakkaillemme ja itsellemme. Ole rohkea, osoita kunnioitusta, luota ja tule luotetuksi – ja tulevaisuus on meidän!