Ohjelmiston kuvaus

Identoi Oy tarjoaa toimitusketjun hallinnan ratkaisuja kaupan ja valmistavan teollisuuden yrityksille (WMS ja sisälogistiikka), ratkaisuja kuljetusliikkeille (TMS) ja mobiiliratkaisuja liikkuvaan työhön.

Celesta WMS / TMS

Tehokas pilvipalvelu varastonhallintaan ja kuljetusten suunnitteluun.

Celesta varastonhallintaratkaisun  (WMS) työntekijän käyttöliittymät toimivat älypuhelimella, käsipäätteellä tai tabletilla ja tukevat viivakoodien lukua laitteen kameralla tai sisäänrakennetulla viivakoodinlukijalla.

Celesta WMS tukee  mm. vastaanottoa, hyllytystä, keräämistä, pakkaamista, lähetystä ja inventointia.

Celesta WMS:n työnjohdon käyttöliittymät sisältävät mm. varastojen rakenteiden dynaamisen hallinnan, varaston työjonojen hallinnan, raportoinnin ja rajapinnat ERP-järjestelmiin.

https://www.identoi.com/fi/sisalogistiikka-ja-varastonhallinta

Celesta Kuljetusten suunnittelu ja seuranta (TMS)

Celesta kuljetusten suunnittelu ja kuljettajan mobiiliraportointi (Transport Management System – TMS)

Celesta TMS järjestelmässä kuljetussuunnittelija voi luoda toimitettavien tilausten kolleista kuormat. Kuormat voidaan kiinnittää reiteille. Reiteille voidaan kiinnittää kuljetusliike tai auto. Kuorman ja auton tilaa voidaan seurata reaaliajassa kartalla.

Kuljettajalla on käytössään Celesta mobiilisovellus, jolla hän raportoi lastaukset, purut, poikkeamat ja kustannukset, esimerkiksi odotusaika ja kilometrit. Kuljettaja voi ottaa sovelluksessa kuvia, esimerkiksi vaurioista tai purkupaikasta. Kuljettajan raportoimat tiedot ja auton GPS-paikkatieto välitetään reaaliajassa Celesta TMS-järjestelmään.

Celesta TMS -järjestelmästä voidaan asiakkaalle lähettää SMS tai sähköpostiviestejä toimituksen ajankohdasta tai mahdollisesta myöhästymisestä.

https://www.identoi.com/fi/kuljetukset-ja-logistiikka

Ohjelmistoon valmiiksi liitetyt Apixin palvelut

Laskujen lähetys

Laskujen vastaanotto

Palkkalaskelmien lähetys

EDI

Käyttöönotto

Ota yhteyttä suoraan Identoihin.