Apix / 07.04.2021

Accountor ostanut Apix Messaging Oy:n koko osakekannan

Veli-Matti Sahlberg, Apix Messaging Oy

Talous- ja HR-hallinnon palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt Accountor on ostanut Apix Messaging Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Accountor tähtää asiakasmäärältään Suomen suurimmaksi laskujen välityspalveluiden tarjoajaksi.

Asiakkaidemme ja kumppaneidemme kannalta toimintamme jatkuu yritysoston jälkeen kuten ennenkin. Apix jatkaa entisellä nimellään itsenäisenä yrityksenä osana Accountor-konsernia. Yhtiön johto ja henkilöstö jatkavat työskentelyä nykyisissä tehtävissään. Tuotteet, sopimukset, palvelut ja muu toimintamme säilyy ennallaan, eikä yritysosto vaadi asiakkailtamme ja kumppaneiltamme mitään toimenpiteitä.

Keskitymme myös jatkossa ydinosaamiseemme eli laskujen välityspalveluihin sekä tilaus- ja toimitusketjujen automatisointiin liittyviin sanomanvälityspalveluihin. Liiketoimintamallimme digitaalisten liiketoimintatapahtumien operoijana perustuu vahvaan kumppanuuteen taloushallinnon palveluntarjoajien ja asiakkaidemme kanssa. Tämä yhteistyömalli jatkuu kaikkien kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa kuten tähänkin asti.

Nyt tehty yrityskauppa tarjoaa Apixille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän kasvuun ja kehitykseen strategisena osana Accountorin SME-liiketoimintaa.

Kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiakkaidemme kannalta Apixilla on osana Accountor-konsernia jatkossa paremmat mahdollisuudet vahvistaa asemaansa muissa Pohjoismaissa, erityisesti monille asiakkaillemme tärkeillä Ruotsin markkinoilla.

Accountor lehdistötiedote

Ystävällisin terveisin

Veli-Matti Sahlberg

Veli-Matti Sahlberg, toimitusjohtaja, Apix Messaging Oy, veli-matti.sahlberg@apix.fi, puh. 045 344 4401

Petri Karjalainen, CSO, Accountor, petri.karjalainen@accountor.fi, puh. 040 741 6041

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.