EtusivuAjankohtaistaApix jo yhdeksän vuotta putkeen Suomen menestyneimpien yritysten joukossa

Apix jo yhdeksän vuotta putkeen Suomen menestyneimpien yritysten joukossa

Hyviä uutisia Apixin ystäville! Olemme innoissamme ja ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Apix on jälleen saanut tunnustusta ansioistaan liiketoiminnassa. Tänäkin vuonna meille myönnettiin Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti ja kuulumme lisäksi Kauppalehden Kestomenestyjiin. Apix on saavuttanut Menestyjä-luokituksen yhdeksänä peräkkäisenä vuotena (2015–2023).

Tämä tunnustus on tärkeä meille, sillä se vahvistaa sitoutumistamme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaillemme ja jatkaa kestävää kasvua tulevina vuosina.

Jatkuvaa menestystä ja kestävää kasvua

Kestomenestyjä-sertifikaatti on merkki Apixin jatkuvasta menestyksestä ja kestävästä kasvusta. Sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet vahvaa suorituskykyä ja pitkäjänteistä kehitystä liiketoiminnassaan. Vain noin 1% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2015–2023.

Menestyjäluokitus tarkoittaa, että Apix on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Kestomenestyjä 2015–2023 on saavuttanut Menestyjä-luokituksen yhdeksänä peräkkäisenä vuotena.

Vahvaa kehitystä vuodesta toiseen

Apix on kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi viimeisten vuosien aikana ja kuuluu tänäkin vuonna Kauppalehden Kasvajien joukkoon. Kasvajiin kuuluu vain 2% suomalaisista osakeyhtiöistä.

Kasvaja-sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden liikevaihdon keskimääräinen vuosittainen kasvu on ylittänyt päätoimialan keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. Liikevaihdon on oltava kasvussa myös tuoreimpana mittausvuonna. Sertifikaatin taustalla olevan yritysluokituksen tuottaa Alma Talent.

Kiitos luottamuksesta

Apix on aina pyrkinyt olemaan asiakkaidensa luotettu kumppani sähköisten sanomien välittämisen saralla. Kestomenestyjä-sertifikaatti antaa meille lisää motivaatiota jatkaa työtä asiakkaidemme hyväksi. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Apix on luotettava kumppani, joka seisoo heidän rinnallaan tulevaisuudessakin.

Haluamme kiittää sydämellisesti asiakkaitamme, jotka ovat luottaneet Apixiin ja olleet kanssamme tällä matkalla. Haluamme myös kiittää koko Apixin tiimiä, joka on omistautunut työskentelemään asiakkaidemme menestyksen eteen.

Tästä on hyvä jatkaa – yhdessä.