EtusivuAjankohtaistaApix Kauppalehden Menestyjät-listalla 10 vuotta putkeen – kiitos luottamuksesta

Apix Kauppalehden Menestyjät-listalla 10 vuotta putkeen – kiitos luottamuksesta

Apix Messaging Oy on saavuttanut Kauppalehden Menestyjä-luokituksen jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Kestomenestyjä-sertifikaatti myönnetään vain pienelle osalle suomalaisista yrityksistä, ja se on laadun ja luotettavuuden merkki, josta voimme olla ylpeitä. Saavutus on osoitus pitkäjänteisestä ja määrätietoisesta työstämme sekä luottamuksesta, jonka olemme saaneet asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme – kiitos teille!

Mikä on Menestyjä-sertifikaatti?

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti on tunnustus yrityksen taloudellisesta menestyksestä ja suorituskyvystä. Alma Talentin Menestyjäluokitus mittaa yrityksiä kuudella eri osa-alueella:

  • Kasvu
  • Kannattavuus
  • Tulos
  • Maksuvalmius
  • Vakavaraisuus
  • Riskinsietokyky

Yrityksemme saavutti yli 50 pistettä näillä osa-alueilla, mikä kertoo siitä, että olemme taloudellisesti vahvoja ja kykeneviä hallitsemaan riskejä. Menestyjä-sertifikaatti erottelee hyvät yritykset muista ja ennustaa myös tulevaa menestystä.

Kiitos sitoutumisesta ja luottamuksesta

Tämä merkittävä saavutus ei olisi ollut mahdollista ilman omistautunutta ja osaavaa henkilöstöämme. Kiitämme sydämellisesti jokaista työntekijäämme heidän panoksestaan ja sitoutumisestaan yrityksemme menestykseen.

Haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Teidän luottamuksenne ja uskollisuutenne ovat avainasemassa yrityksemme jatkuvassa menestyksessä. Kiitos, että olette valinneet meidät kumppaniksenne ja että olette olleet mukana kasvussa ja kehityksessä.

Yhdessä kohti tulevaisuuden menestystä

Tavoitteenamme on jatkaa samalla menestyksen tiellä myös tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja olla luotettava kumppani myös tulevina vuosina.

Yhdessä menestymme – kiitos, että olette osa tätä matkaa!