Apix / 13.06.2022

Apixille Kauppalehden Kestomenestyjä 2015-2022 -sertifikaatti

Apixille Kauppalehden Kestomenestyjä 2015-2022 -sertifikaatti

Olemme saavuttaneet Kauppalehden Menestyjä-luokituksen kahdeksana peräkkäisenä vuotena ja tunnuslukuvertailujen perusteella sijoittuneet sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialan parhaimpien yritysten joukkoon.

Meillä on kunnia olla mukana Kauppalehden Menestyjät-listalla. Menestyjä-yrityksiä ovat yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa yli 50 pistettä. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä hallussa.

Noin 1% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2015–2022. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa.

Apixin vahva kehitys jatkuu

Kuulumme myös Kauppalehden Kasvajat -listalle, jolle pääsee vain 2% suomalaisista osakeyhtiöistä. Apixin liikevaihdon keskimääräinen vuosittainen kasvu on ylittänyt päätoimialan keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. Liikevaihto on kasvussa myös tänä vuonna. Sertifikaatin taustalla olevan yritysluokituksen tuottaa Alma Talent.

Haluamme kiittää näistä saavutuksista henkilöstöämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, menestytään tulevaisuudessakin yhdessä!

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.