Apix / 06.10.2022

Niin helppoa laskutusta, ettei yrittäjän tarvitse edes ajatella sitä

Kun laskutus sujuu automaattisesti parasta reittiä hyödyntäen, ei yrittäjän tarvitse miettiä, miten laskutus kannattaa hoitaa. Monipuoliset laskutuskanavat mahdollistavat paremman kokemuksen myös loppuasiakkaalle.

Laskujen vastaanottajat haluavat saada laskunsa eri tavoin. Useimmat yritykset haluavat saada laskunsa verkkolaskuina. Kuluttaja-asiakkaat puolestaan haluavat laskunsa usein paperilaskuina tai sähköpostilaskuina, mutta esimerkiksi mobiilimaksaminen yleistyy kovaa vauhtia.

Me Apixilla haluamme yksinkertaistaa asioita asiakkaalle. Apix hyödyntää kaikkia tarpeellisia laskutuskanavia, jotta automaattisesti käytetään järkevintä laskutuskanavaa. Ensimmäisenä tarjotaan sähköisiä kanavia, sillä ne ovat asiakkaalle kustannustehokkaimpia ja vastaanottajalle vastuullisin ja helpoin kanava. Verkkolaskutuksen lisäksi sähköisiä kanavia ovat esimerkiksi Kivra ja OmaPosti.

Jos sähköisiä laskuja ei ole mahdollista ottaa vastaan, niin Apix pystyy toimittamaan laskut myös printattuina perille. Näin voidaan varmistua siitä, että laskut menevät aina oikeaan osoitteeseen.

Käytätkö aikaasi erilaisten laskutustapojen hallinnointiin? Helpota työtäsi ja paranna asiakaskokemusta laskujenvälityksen automatisoinnilla. Sovi tapaaminen ja kerromme lisää!

Uudet laskutuskanavat helpottavat kuluttajaliiketoimintaa

Apix on ollut alusta asti mukana suunnittelemassa suomalaista verkkolaskutusoperointia. Nykyisin Tiekenä tunnettu verkkolaskutusosoitteisto on sen työn tulosta.

Vaikka verkkolaskutuksessa on alun perin lähdetty B2B-kentästä liikkeelle, niin nyt toimitaan myös kuluttajaliiketoiminnan puolella – tämä on tärkeää, koska monet yrittäjät laskuttavat myös kuluttajia. Me Apixissa haluammekin olla ajan tasalla, mitä esimerkiksi mobiilimaksamisen kentässä tapahtuu.

Haluamme varmistaa, että Apixin käytöstä hyötyvät sekä yritysasiakkaamme että heidän palvelemansa kuluttaja-asiakkaat. Suurille yrityksille MobilePay-kanava on ollut tuttu laskutuksessa, mutta nyt pienyrittäjätkin voivat toimittaa kertaluonteiset verkkolaskut suoraan kuluttajien matkapuhelimiin.

Yritämme miettiä laskutuskanavia valmiiksi asiakkaan puolesta, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman helposti. Laskun vastaanottajan toiveen huomioivien laskutuskanavien avulla rakennetaan sekä älykkäämpää ja kustannustehokkaampaa laskutusta että parannetaan asiakastyytyväisyyttä ja luodaan positiivista brändi-imagoa!

Kaipaatko lisätietoja?

Sovi henkilökohtainen esittely!

Apix

Apix on verkkolasku-, verkkopalkka- ja EDI-operaattori eli lyhyesti sanomaoperaattori. Valvomme, että asiakkaamme sanomat kulkevat ja heidän kriittinen liiketoimintansa jatkaa turvallisesti toimintaansa. Toimimme Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.