Oman palkkalaskelman tarkastelu

Apix on verkkopalkkaoperaattori, joka tarkoittaa sitä, että toimitamme palkkalaskelmien tiedot sähköisestä palkanlaskentaohjelmistosta työntekijälle verkkopankkiin tai muilla sovituilla toimitustavoilla.

Oletko saanut palkkakuitin Apixin välittämänä? Lue ohjeet palkkalaskelman tarkasteluun liittyen alta.

Mistä näen oman palkkalaskelman?

Jos työnantajallasi on Apixin verkkopalkka käytössä, tulisi palkkalaskelmien löytyä omasta verkkopankistasi. Palkkalaskelmat löytyvät tyypillisesti verkkopankista Verkkopalkka tai Palkkatiedot nimisestä osiosta. Valitse palkkalaskelman toimittajaksi Apix.

Apixin kautta toimitetaan palkkalaskelmia myös moniin muihin kanaviin. Työnantajasi määrittää, mitkä kanavat yrityksessänne aktivoidaan käyttöön. Voit vastaanottaa palkkakuittisi esimerkiksi Kivraan, mikäli olet ottanut kyseisen palvelun käyttöösi. Kysy työnantajaltasi, mitkä toimitustavat työpaikallasi on käytössä.

Heräsikö sinulle kysymys omasta palkkalaskelmasta?

Mietitkö, miten sinulle saapunutta palkkalaskelmaa tulisi tulkita? Ole palkkalaskemaasi liittyvissä kysymyksissä aina yhteydessä suoraan omaan työnantajaasi. Apix toimii verkkopalkoissa ainoastaan sanomanvälittäjänä, eli verkkopalkkaoperaattorina. Me Apixilla emme vaikuta palkkalaskelmasi sisältöön, emmekä osaa ottaa siihen kantaa. Työnantajasi määrittää, mitä tietoja palkkalaskelmassasi näkyy ja miten niitä tulee tulkita.

Onko palkkalaskelmassasi virheitä?

Mikäli saamassasi palkkalaskelmassa on virheitä tai puutteita, olethan yhteydessä omaan esihenkilöösi tai yrityksenne palkanlaskentaan. Me Apixilla toimitamme palkkakuittisi turvallisesti perille, mutta emme vaikuta itse sisältöön.

Palaa takaisin ohjeisiin