Laskumapin arkistonäkymä

Miten käytät Apix Laskumapin laskuarkistoa?

Laskumapin arkistonäkymässä voit selailla lähetettyjä ja vastaanotettuja laskuja. Katso ohjeet videolta.

Laskumapin arkistonäkymä

Arkistonäkymän kautta löydät kaikki Apixin kautta vastaanotetut ja lähetetyt laskut. Arkistosivu löytyy Laskumapin yläpalkista.

Arkiston kautta on mahdollista tarkastella erikseen vastaanotettuja ja lähetettyjä laskuja. Nämä valikot löytyvät oikealta puolelta näyttöä, päävalikon alapuolelta. Nämä kaksi arkistoa ovat ulkonäöltään ja toiminnaltaan samankaltaiset keskenään. Arkistossa laskuja haetaan yhden kuukauden ajalta kerrallaan, muuttamalla käsittelypäivän päivämäärää.

Laskuja voi järjestellä eri kenttien mukaan aakkosittain tai numerojärjestykseen. Sarakkeen otsikkoa klikkaamalla voi hakea laskuja esimerkiksi tietyllä laskun numerolla tai lähettäjän nimellä. Laskuista näkee myös tarkempaa tietoa painamalla laskun infokohdasta ’+’-painiketta. Laskun kuvan saa auki klikkaamalla laskun kuvaikonia.

Haussa näytettäviä sarakkeita pääsee muokkaamaan klikkaamalla valikon auki nuolesta. Täällä voi valita mitä sarakkeita omaan hakuunsa tarvitsee ja kuinka monta hakutulosta sivulla näytetään.

Lähetetyt-arkiston puolelta on mahdollista poistaa duplikaattitarkastus laskulta. Duplikaattitarkastus estää saman laskun lähetyksen useampaan kertaan. Saat sen poistettua yksittäiseltä laskulta avaamalla laskun lisätiedot +-painikkeesta.  Klikkaa sitten ”Poista duplikaattitarkastus” -painiketta. Tämän jälkeen pystyt lähettämään saman laskun uudelleen.

Palaa tästä takaisin ohje-sivulle.