Saapuneiden laskujen kierrätys sisältyy ilmaiseksi Apixin palveluun.

Jos vastaanotat jo laskusi Apixin kautta suoraan ohjelmistoosi, ota yhteyttä Apixin asiakaspalveluun laskujen kierrätyksen käyttöönottoa varten.

Laskujen kierrätys APIX Laskumapissa

Kaikki Apixin kautta saapuneet laskut (verkkolaskut sekä Apixin skannauspalvelussa sähköistetyt kirjelaskut ja PDF-laskut) ovat selattavissa Apix Laskumapissa.

Kun laskujen kierrätys on otettu käyttöön, saapuneet laskut ”pysähtyvät” Apix Laskumappiin. Laskut vapautetaan toimitettavaksi eteenpäin asiakkaan ohjelmistoon, kun lasku on hyväksytty ja laskun tila päivitetty.

Uudet saapuneet laskut

Apix Laskumappi lähettää tiedon uusista saapuneista laskuista sähköpostitse Apix Laskumapin asetuksissa annettuun osoitteeseen.

Saapuneen laskun lähettäminen tarkastettavaksi

Saapuneen laskun tiedoissa valitaan ”Tarkastajalle” ja annetaan tarkastajan sähköpostiosoite.

Ennen laskun lähettämistä tarkastettavaksi, laskuun voi lisätä liitteen (esim. kuormakirjan) ja/tai kommentteja.

Laskun tarkastelu Apix Laskumapissa

Laskun tarkastaja

Laskun tarkastaja saa viestin tarkistettavasta laskusta. Viestissä on linkki tarkistettavaan laskuun Apix Laskumapissa. Linkin klikkaaminen vie tarkistajan kyseiseen tarkistettavaan laskuun.

Tarkastaja voi tarvittaessa lähettää laskun eteenpäin toiselle tarkastajalle.

Sähköposti-ilmoitus tarkistettavasta laskusta

Hyväksytyt laskut

Hyväksytyt laskut vapautetaan siirrettäväksi Apix Laskumapista eteenpäin vastaanottavaan järjestelmään muuttamalla laskun tilaksi ”Valmis”.

Laskutiedoston mukana siirtyvät myös kommentit ja laskuun lisätyt liitteet, mikäli vastaanottava ohjelmisto tukee niiden siirtoa.

Kierrätettävän laskun tilan vapauttaminen toimitettavaksi eteenpäin.

Käyttöopas

PIKAOHJE-Vastaanotaplus.pdf