Rekisteröityminen Apix Laskumappiin

Miten otat Laskumapin käyttöösi?

Miten rekisteröidyt Apix Laskumappiin ja otat sen käyttöösi laskujen lähettämiseen ja vastaanottoon? Katso ohjeet videolta tai lue alta.

Laskumappiin rekisteröityminen

Apixin Laskumapin saat käyttöösi menemällä osoitteeseen: laskumappi.fi. Klikkaa ”Ota käyttöön” -painiketta.

Täytä yrityksesi perustiedot:

  • Y-tunnus ja nimi
  • Valitse millä kielellä haluat käyttää Laskumappia
  • Täytä yrityksen osoitetiedot (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja maa)

Anna yhteyshenkilön tiedot. Täytä nimi ja puhelinnumero. Syötä sähköpostiosoite, jolla kirjaudut palveluun. Tämä sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksena Laskumappiin.

Anna lisäksi palvelulle salasana. Salasanan vaatimuksena 12 merkkiä. Salasana pyydetään täyttämään toistamiseen, oikeinkirjoituksen varmistamiseksi.   

Klikkaa ruksi kenttään, että olet lukenut ja hyväksynyt Apixin palveluehdot. Palveluehdot saat auki linkkiä klikkaamalla. Paina lopuksi Rekisteröidy -painiketta.

Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus valita haluamasi palvelut Laskumappitilillesi. Pääset aina muokkaamaan valintojasi Laskumapin Asetuksien kautta.

Mikäli sinulla on käytössäsi joku listattuna olevista laskutusohjelmista, voit merkitä käyttäväsi sitä tästä.  

Voit valita mitä palveluita tililläsi on aktiivisena. Täältä voit aktivoida verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton päälle.

Sitten olet valmis aloittamaan Laskumapin käytön. Kirjaudu ohjelmaan sisään luomillasi tunnuksilla.  Laskumapin löydät jatkossa osoitteesta Laskumappi.fi

Palaa tästä takaisin ohje-sivulle.