Verkkopalkkaoperaattori yrityksen palkkalaskelmien lähettämiseen

Mitä verkkopalkkaoperaattori tekee ja miten saat operaattorin palvelut käyttöösi? Lue aiheesta alta.

Mikä on verkkopalkkaoperaattori?

Verkkopalkkaoperaattori tarjoaa palkanmaksajalle palvelua sähköisten palkkalaskelmien välittämiseen ja esilläpitoon palkansaajille. Palkkalaskelmien lähettäminen työntekijöille onnistuu suoraan palkanlaskentaohjelmasta.

Mikä on verkkopalkkaoperaattorin tehtävä?

Verkkopalkkaoperaattorin tehtävä on toimittaa palkanmaksajalta saadut palkkakuitit verkkopalkkana. Verkkopalkka on sähköinen palkkalaskelma, joka toimitetaan palkansaajan verkkopankkiin. Palkansaaja pääsee sähköiseen palkkalaskelmaan verkkopankistaan verkkopalkkalinkin kautta. Verkkopalkka on turvallinen, nykyaikainen ja ympäristöystävä toimitustapa palkkalaskelmille paperipostin sijaan. Palvelun tuottavat yhteistyössä pankit sekä verkkopalkkaoperaattorit.

verkkopalkkaoperaattori - palkkalaskelmat kuvassa
Palkkalaskelmat ovat turvallisesti tarkasteltavissa palkansaajan verkkopankissa tai Apixin palkkapalvelussa.

Palkkakuittien muut toimitustavat Apixilla

Verkkopalkkaoperaattori voi myös toimittaa palkkakuitit muilla tavoin. Esimerkiksi Apixin palvelussa työntekijä voi tarvittaessa valita hänelle sopivimman vastaanottotavan palkkalaskelmalle. Palkkakuitteja voidaan toimittaa sähköpostitse, kirjepostilla, OmaPostiin, Kivraan tai muihin portaaleihin. Apix muuntaa palkkalaskelmamateriaalit oikeaan muotoon. Työnantajayritys voi itse määrittää, mitkä toimitustavat palkkalaskelmille on mahdollista valita.

Apix on suomalainen verkkopalkkaoperaattori - katso palkkalaskelmien toimitustavat
Apixin verkkopalkkapalvelussa työntekijä voi tarvittaessa valita hänelle sopivimman vastaanottotavan palkkalaskelmalle. Palkkakuitteja voidaan toimittaa verkkopalkkana, sähköpostitse, kirjepostilla, OmaPostiin, Kivraan tai muihin portaaleihin.

Miten saan Apixin verkkopalkkaoperaattoriksi?

Apix on suomalainen verkkopalkkaoperaattori. Apixin verkkopalkkapalvelu sisältää valmiit integraatiot lukuisiin eri palkanlaskentaohjelmistoihin. Saat lisätietoa verkkopalkkapalvelun käyttöönotosta suoraan ohjelmistokumppaneiltamme.

Kehitämme verkkopalkkapalvelua jatkuvasti, jotta se toimisi yhteen yhä useamman ohjelmiston kanssa. Jos et löytänyt omaa ohjelmistoasi listoilta, ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää verkkopalkkojen käyttöönottomahdollisuuksista Apixilla.

Palaa takaisin ohjeisiin